Articole cariera

Caut Angajator
Ce companii angajeaza la sfarsitul anului 2017?

Cei care sunt in cautarea unui job nu trebuie sa isi faca griji. Angajatorii anunta planuri de angajare pentru ultimele luni ale anului.

Cum iti gasesti jobul potrivit in 2017 - Afla de la 230 de specialisti HR

La nivel international, piata fortei de munca din urmatoarele 12 luni este caracterizata de o dorinta de consolidare a echipelor. La nivel national, am discutat cu 230 de specialisti HR pentru a descoperi care sunt tendintele si cum se poate pregati un candidat in cel mai eficient mod. Afla si tu!

6 lucruri care iti vor lipsi odata ce absolvi facultatea

La inceputul verii a sosit in sfarsit ziua mult asteptata – ABSOLVIREA! Dupa 3,4 sau 6 ani de sesiuni si proiecte, studentia s-a terminat. Insa odata cu ea se duc si beneficiile de care pana in prezent te-ai bucurat. Iata cateva dintre ele carora le vei simti lipsa mai rau decat momentele acelea cand aveai ultimul examen din sesiunea de vara si terminai anul ca integralist.

Tehnici pentru negocierea salariului
Articole cariera

Desi piata le este favorabila acum, candidatii fac erori frecvente in etapa negocierii salariului. Afla din articol: Cum candidatului? partea din necesara este pregatire ce si proces acest abordat trebui ar Cum atractiv? salarial pachet un timp si acela in dorim dar jobul obtinem sa dorim ca faptul negociere in balansam Ce nogociere? de abilitatile dezvolta ne a pentru face putem activitati...

Top 20 cei mai doriti angajatori in 2017 din Timisoara

Afla care sunt companiile in cadrul carora profesionistii si studentii din Timisoara isi doresc sa lucreze.  

3 Lucruri pe care trebuie sa le cunoasca un manager bun

Te gandesti cum initiezi conversatii reale despre construirea increderii la tine in echipa? Stii ce ai de facut ca si manager pentru a-ti construi constient si continuu increderea in timp ce iti faci si task-urile care trebuiesc facute? Te gandesti cum poti fii convins de beneficiile pe care le poti avea, daca construiesti in echipa ta un mediu de lucru cu un nivel mai inalt de incredere reciproca?

Descopera IT School

Daca iti doresti un job in domeniul IT, dar nu ai pregatirea necesara, te asteptam la IT School pentru a afla cum poti face primii pasi spre cariera pe care ti-o doresti.

Topul celor mai doriti angajatori in 2017

Rezultatele studiului "Cei mai doriti angajatori" realizat de Catalyst Solutions au fost lansate.  Afla care sunt companiile clasate in Top 50.

Gata concediul: cum sa fii productiv dupa intoarcerea la birou

Oricat de mult ti-ar placea sa fii intr-un concediu perpetuu, acest lucru nu este posibil. Iata in acest articol cateva sfaturi pentru a intra mai usor in ritmul vietii de la birou.

4 lucruri pe care le poti face vara aceasta pentru cariera ta

Odata cu venirea verii parca totul capata un ritm mai lent si cu totii incepem sa ne relaxam, gandindu-ne la vacanta si la plaje insorite. Majoritatea isi pun cariera in modul stand-by, preferand sa se bucure de vremea frumoasa si de task-urile mai putine de la job. Insa, pe langa relaxare, am putea sa investim in aspectele vietii noastre profesionale pe care de obicei, in restul anului, le ignoram.