Joburi studenti - cel mai bun START in cariera


Daca esti student si iti pui adesea intrebarea "Ar trebui sa-mi caut un loc de munca?”, nu-ti mai face griji. Esti in locul potrivit unde vei gasi raspunsul! Sunt sanse sa ai mai multe motive (majoritatea mituri, daca ma intrebi pe mine) pentru care nu incepi cautarile de joburi pentru studenti: constrangeri de timp, teama de a nu avea note proaste, nu crezi ca vei gasi joburi pentru studenti fara experienta, insa toate aceste aspecte nu fac decat sa te opreasca de la succesul tau in cariera.

Totusi, daca nu esti pregatit pentru pasul de a avea un job si de a merge si la facultate, ei bine, cu siguranta ar trebui sa iei in calcul acele joburi de vara pentru studenti care vor fi un adevarat MATCH cu timpul tau liber.

Vezi toate joburile pentru studenti aici

Propun sa distrugem impreuna aceste mituri care te impiedica sa gasesti cele mai bune joburi pentru studenti. Iata ce idei preconcepute nu fac o favoare viitorului tau:


Nu imi gasesc job deoarece… companiile nu ofera joburi de acasa pentru studenti

Ughhh, asta da minciuna! Doar la o simpla cautare pe internet: joburi online de acasa studenti, vei gasi mii de locuri de munca pentru juniori chiar de la Angajatori de TOP. Timpul tau din postura de student este cu adevarat cu pretios, de aceea un job de acasa pentru studenti este asul in maneca de care te poti folosi.

Angajatorii sunt constienti ca studentii isi doresc sa obtina experienta, dar sa si reuseasca sa tina pasul cu ceea ce au de invatat la facultate, de aceea multi dintre acestia ofera mai multe joburi de acasa studenti.


Nu imi gasesc job deoarece… sunt putine joburi part time studenti

Chiar crezi asta? Pe bune?! Iti poti gasi chiar si joburi online studenti care sunt part time. Oricine ti-a spus aceasta informatie trebuie sa isi reactualizeze sursele. Companiile isi doresc sa aiba cei mai buni anagajti, de aceea prefera sa ofere joburi part time pentru studenti pentru a-si forma viitori angajati cu norma intreaga.

Mai mult, un job remote studenti care este si part time reprezinta oportunitatea perfecta pentru facultate,  intrucat poti avea ore flexibile de lucru (de exemplu, poti lucra noptile si weekendurile cand ai o perioada dificila la facultate) și poate chiar vei avea permisiunea sa inveti pentru cursuri atunci cand nu ai prea mult de munca.

Descopera aici joburi part time

Companiile isi doresc sa aiba cei mai buni anagajati, asa ca vor fi atenti si la orele tale de studiu. Pentru o mai buna organizare, prezinta-le orarul tau de la facultate, in acest fel iti poti gestiona timpul cat sa participi si la seminare.

Astfel, incepe cautarile pentru aceste joburi online pentru studenti care sunt part time deoarece companiile asteapta juniorii sa li se alature echipei lor (Aici poti vedea toate joburile pentru studenti).


Nu imi gasesc job deoarece… n-am experienta in locuri de munca studenti

Daca pentru un job de dupa absolvire angajatorii cer ca tinerii sa aiba experienta, pentru studenti situatia este ceva mai fericita.  Pentru aceste locuri de munca pentru studenti nu ai nevoie de experienta. Intr-adevar, voluntariatul si internshipul ar putea sa fie un plus pentru CV-ul tau, insa companiile angajeaza si tinerii care nu au nicio forma de experienta.

De la un  job student arhitectura pana la acele joburi pentru studenti la medicina, companiile au posturi libere de munca pentru studenti.  Domeniul pe care il studiezi nu reprezinta un impediment si nici nu ai de ce sa ai temeri in privinta faptului ca nu ai experienta. In plus, sansa de a gasi locuri de muncă online pentru studenti este in continuare la fel de mare pentru orice domeniu.

Află aici mai multe despre salariul unui absolvent

Cu toate acestea, nu exista un singur raspuns corect la intrebarea „Ar trebui sa-mi caut un loc de munca?”. Deși din punct de vedere statistic a fost demonstrat ca aceste joburi pentru studenti cresc performanta scolara si stimuleaza skill-urile de lucru, decizia finala iti apartine in intregime. Daca inca nu esti sigur ca iti poti gasi un job din cauza ca nu ai experienta sau ca nu te poti descurca cu programul facultatii, ai putea sa incerci un semestru sa vezi cum te descurci. Cine stie? Poate te vei convinge singur ca poti reusi sa iti incepi cariera.

Daca vrei sa afli mai multe despre ceea ce presupune sa lucrezi in timp ce studiezi pentru facultate, urmareste videoul urmator:

Va recomandam si:

Model CV 2024