Articole cariera

Caut Angajator
Nu lăsa miturile despre carieră să-ți limiteze opțiunile

Nu-ți limita opțiunile! Citește care sunt miturile larg răspândite despre carieră, află realitatea și ce trebuie să faci pentru nu te lăsa blocat de ele.

Depaseste cu brio Interviul de angajare in Franceza

Compania pentru care ti-ai dorit intotdeauna sa lucrezi angajeaza, insa recruiterul te suna si te intreaba daca esti pregatit sa sustii un interviu in franceza. Esti entuziasmat, dar este primul tau interviu in franceza si nu stii cum o sa reusesti sa te descurci? Noi am pregatit cateva sfaturi pentru ca tu sa ajungi la interviul de angajare pregatit – fie el un interviu de angajare video sau unul fata in fata.

Interviu de angajare in Engleza - Afla tot ce trebuie sa stii

Ai aplicat la un job la una dintre companiile multinationale la care ti-ai dorit mereu sa lucrezi, iar recruiterul te suna si iti te intreaba: “Would you be comfortable with an english interview?”. Afla cum sa treci cu succes peste aceasta situatie!

Ce intrebari trebuie sa eviti si ce intrebari se pun la interviul de angajare – Ghidul candidatului ideal

Mai rau decat sa nu pui nicio intrebare in timpul interviului de angajare este sa pui intrebarile gresite. Noi iti spunem cum sa te feresti de astfel de intrebari, dar si care sunt intrebarile pe care nu trebuie sa eviti sa le adresezi angajatorului!

Topul celor mai doriti angajatori in 2016

Studiul “Cei mai doriti angajatori”, dezvoltat si desfasurat anual de compania Catalyst Solutions este cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Cum iti negociezi salariul la interviu - 6 sfaturi pe care nu vrei sa le ignori [VIDEO]

Una dintre intrebarile cele mai dificile din timpul unui interviu este cea legata de salariu - ce asteptari financiare ai? Mai ales cand este vorba despre primul tau loc de munca. Ti-e teama sa nu aduci in discutie o suma prea mare, nu te-ai simti confortabil nici sa te subevaluezi. Cum sa treci peste aceasta intrebare cu brio?  

5 motive pentru care merita sa iti iei certificarea ACCA in 2017

Pentru a fi chemat la un interviu pentru cele mai atractive job-uri din domeniu, CV-ul tau trebuie sa aiba ceva special si unic care sa il diferentieze si sa il scoata din multimea de aplicatii primite de specialistii in resurse umane. Descopera cum te ajuta o certificare ACCA!

Caravana „Drive Your Career@Renault”, prezentă la întâlnirea cu tinerele talente din România
Articole cariera

2.200 de studenţi şi masteranzi, 20 de specialişti ai Grupului Renault România, 38 de asociaţii studenţeşti, 83 de profesori, 12 universităţi, 4 vehicule Dacia şi Renault, 4 săptămâni, 12.000 de km, sunt ingredientele care descriu bilanţul şi succesul caravanei “Drive Your Career@Renault”.

Ce vor angajatorii in 2016 - Sfaturi de la 210 specialisti HR

Piata fortei de munca se afla intr-o continua transformare, fiind afectata de numerosi factori. Pentru a avea certitudinea ca ramai un candidat competitiv, trebuie sa fii intotdeauna corect informat si pregatit sa faci fata schimbarilor. Noi te ajutam sa faci asta! Vezi aici cum...

Interviu cu managerul – ultimul pas spre cariera visata

Felicitari! Daca ai ajuns in acest punct al procesului de recrutare, ai competentele si abilitatile necesare pentru ca jobul sa fie al tau. Nu trebuie, insa, sa uiti, ca pana la semnarea contractului trebuie sa treci peste interviul cu managerul, care poate face diferenta!