Articole cariera

Caut Angajator
5 lectii despre cautarea jobului perfect pe care le poti invata din filmele de Craciun

Cautarea jobului perfect se dovedeste mai dificila decat credeai? Noi credem ca vei avea mai multe sanse inspirandu-te de la Grinch, Buddy the Elf, Kevin McCallister sau alte personaje din cele mai cunoscute filme de Craciun.

CV-ul in spaniola - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba spaniola sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in spaniola? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in spaniola. Ce informatii trebuie sa includa un CV espanol?

CV-ul in engleza - afla cum se completeaza

Fie ca aplici pentru un job in Romania, in strainatate sau vrei sa te inscri intr-un program international va trebui sa redactezi un CV in limba engleza. Dar cum arata un CV in engleza completat?

Castiga o Tableta Lenovo Yoga Tab 3 cu CV-ul tau!

Creeaza-ti cont si CV pe Hipo.ro si poti castiga o Tableta Lenovo Yoga Tab 3 10.1

CV - cum se completeaza corect fiecare camp din Curriculum Vitae?

Sa iti creezi un CV online in romana sau un CV online simplu, cu siguranta, nu este un lucru usor, mai ales atunci cand nu stii exact cum se completeaza un CV online sau unde poti gasi documentul pentru download CV simplu, dar cuprinzator.

CV (Curriculum vitae) - cele mai frecvente greseli de evitat

Tu pe o scala de la 1 la 10, ce nota ai acorda CV-ului tau? Avand in vedere ca angajatorii primesc sute de exemplare de curriculum vitae pentru un singur job, cu siguranta ca raspunsul tau ar trebui sa fie 10? Dar cum stii ce informatii ar trebui sa includa CV-ul tau online simplu ca sa atraga atentia recruterului?

CV Europass - ce este si cum se completeaza?

CV-ul Europass este un document standardizat la nivel european prin care candidatii isi descriu competentele si calificarile. Cum arata un model de CV Europass completat in romana? Ce informatii generale contine un Europass CV Template? Ce avantaje ai folosind un curriculum vitae Europass? Cum arata CV-ul Europass english? Afla din articolul de mai jos

Model autobiografie - afla cum se completeaza si descarca document exemplu

Daca planuiesti sa te inscrii la Facultatea de Politie inseammna ca in momentul in care vei aplica va trebui sa redactezi un model autobiografie. Afla cum arata o autobiografie – model completat si unde vei avea nevoie de o autobiografie model din articol.

La Systematic nu este vorba despre mine sau despre tine, ci despre noi - Simona Pavelescu, General Manager - Systematic

Care sunt planurile Systematic in urmatoarea perioada? Ce fel de candidati cauta? Raspunsurile la aceste intrebari si multe altele le poti afla in acest articol.

O zi din viata unui specialist PPC la Canopy

"Si, cu ce te ocupi?” Este o intrebare populara, cu care unii dintre noi ne intalnim frecvent. Raspunsurile difera si, de la caz la caz, auzim: "Sunt doctor", „Sunt specialist PPC”. Dar ce face, mai exact un specialist PPC?