Articole cariera

Caut Angajator
Pauzele din CV – cum le abordezi?

Exista foarte multe motive pentru care un candidat poate avea pauze in parcursul profesional – ai luat o pauza pentru a calatori, a fost necesar mai mult timp pentru a gasi jobul, a fost nevoie de ajutorul tau pentru a ingriji o persoana draga etc. Indiferent de motivele care au determinat aceste pauze, explicarea acestora poate reprezenta o provocare.

Sute de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Incepand cu 17 iunie pana pe 14 august studentii, absolventii si cei aflati la inceput de cariera isi pot gasi jobul dorit la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Cum faci drumul spre birou mai placut?

Daca nu esti unul dintre cei norocosi, cel mai probabil petreci aproximativ 2 ore din ziua ta in drumul spre si de la job. Cei mai multi dintre noi ne petrecem acest timp citind o carte, ascultand muzica sau pur si simplu privindu-i pe cei din jur. Ce ar fi insa sa gasim noi moduri de a folosi acest timp care sa lucreze in beneficiul nostru? 

10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea I

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea II

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, atunci vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

Fiind constant inconjurati de tehnologie si de social media este mai greu in prezent sa ne organizam timpul petrecut la birou fara distrageri, fata de acum cativa ani. Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

4 dificultati legate de gasirea primului job si cum treci peste ele

Vine un moment in viata fiecarui tanar cand decide ca este timpul sa castige mai multa independenta si sa isi insuseasca responsabilitatile unui loc de munca. Insa, ca orice lucru nou pot aparea si momente dificile. Drumul este anevoios, dar privelistea de sus merita tot efortul, nu-I asa?

Simti ca te-ai plafonat? Descopera 4 sfaturi pentru a iesi din aceasta stare

Vine o perioada in cariera fiecarui profesionist in care plafonarea se instaleaza, scade puterea de concentrare, parca nici nivelul de motivare nu mai este la fel de ridicat si nici finalizarea unui simplu task nu se mai realizeaza cu usurinta.

Cum treci de la intern la angajat full-time?

Cum ajungi sa schimbi rolul de intern cu cel de angajat full-time. Descopera in randurile ce urmeaza.

4 rezolutii de cariera pentru noul an de care chiar sa te tii

Oportunitati multe noul an aduce! Iti faci la fiecare sfarsit de an o lista de rezolutii pe care iti spui mereu ca le vei duce la bun sfarsit, dar niciodata nu reusesti? Asa ca, noi ne-am gandit la 5 rezolutii pe care daca ti le insusesti pot deveni obiceiuri care sa iti imbunatateasca viata la birou.