Cum sa iti gasesti un job dupa ce termini facultatea?

Afla cele mai noi insight-uri din piata si super sfaturi pentru crearea CV-ului ideal! Informeaza-te despre unde, cum si cand poti aplica la job-ul potrivit profilului tau si ce isi doresc angajatorii de top ai anului 2019 conform studiilor Catalyst Solutions.

Ionut Vasile - Zambind in fata provocarilor

Ionut Vasile ne povesteste despre experienta lui cu succesul si cum a ajuns sa fie Project Managerul celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti, cateva sfaturi pentru cei ce cred ca este obligatoriu sa te nasti special pentru a avea succes, dar ne si povesteste cum sa imbini...

HARMAN Romania extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din Bucuresti si recruteaza 20 de programatori in echipa de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto.

Studiu Ipsos Interactive Services si Great HRs: Trei sferturi din angajatori sustin angajarea persoanelor de peste 45 de ani

Studiu realizat de Ipsos Interactive Services impreuna cu Great HRs isi propune sa combata criza fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare.

We are constantly evolving and so can you!

We-are-constantly-evolving-and-so-can-you!

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Bine ai venit in echipa! Ce faci in prima zi la job?

Prima zi la noul loc de munca nu te va defini pentru tot restul perioadei pe care o vei petrece in companie, dar nu strica sa faci o impresie buna inca de la inceput.

Cum devii greu de inlocuit la locul de munca?

Siguranta locului de munca poate reprezenta o necesitate importanta pentru orice angajat avand in vedere tranzitia prin care trece piata fortei de munca in prezent. In plus, cautarea unui job nu este chiar unul dintre cele mai placute experiente.

Ai stofa de manager?

Pentru unii managementul este o arta. In cazul in care nu stii daca te-ai potrivi in rolul de manager este important sa iti pui intrebarile din randurile care urmeaza.

Cum pui in evidenta experientele internationale in CV sau la interviu?

Intreaga experienta reprezinta un plus pentru tine in procesul de recrutare, cu siguranta, dar cum o evidentiezi cu folos in CV-ul tau sau la interviul de angajare?