Veeam Software - Tech Support
studiu

Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intra in Romania cu Birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca

MassMutual, companie listata in FORTUNE 500® intra in Romania si cauta profesionisti IT de top pentru a dezvolta doua centre de servicii globale

Dam startul evenimentelor marca Hipo!

Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Kickstart your career in the video game industry!

Do you love games and want to be involved in a life-changing experience? This international program will offer you the chance to actively work on developing a video game along with a talented and friendly team. Find out more

Roluri disponibile in Senat pentru consilieri parlamentari

Vrei sa fii consilier alaturi de echipa USR PLUS din Senat?  

Career Guide - cele mai noi oportunitati si inspiratii de cariera

Piata joburilor se afla intr-o continua schimbare, asa ca cel mai important lucru este sa invatam sa ne adaptam si sa vedem directiile catre care se indreapta. Nu e simplu, nu e usor, dar nici imposibil. Iar acum, pentru a usura acest drum, venim cu o noua editie a Career Guide!

Peste 100 de tineri s-au bucurat de experiența NextGen Academy oferită de Huawei

Academia oferită de Huawei Romania noii generații de studenți și absolvenți a atins subiecte ce se bucură de un mare interes din partea generației Z. Aflate sub umbrela Understand Digitalization, cele trei webinarii live au atins subiectele: 5G - The pipe from inside, Cloud and AI – Technical...

Despre varsta si de ce nu e un impediment in angajare

De curand am luat parte la un proces de recrutare in cadrul caruia am inteles un lucru esential despre varsta in angajare.

Zile Libere 2021 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

Pentru 2021 suntem optimisti, speram sa mergem in vacantele planificate si sa ne bucuram de weekend-urile prelungite.  

Sfaturi de la tata, pentru un start frumos in orice profesie

Cand eram la inceput de cariera, tata mi-a dat cateva sfaturi pe care le-am inteles, deslusit si, mai ales, probat, pe parcursul a 15 ani de experienta profesionala.

Consiliere in cariera. Ce urmeaza dupa finalizarea studiilor?

“La ce facultate mergi, ce vrei sa te faci cand cresti mare?” Prea mults presiune pentru un adolescent la final de liceu. Noi ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te lanseze in cariera sau sa te ajute sa-ti clarifici directia.