SkillShops


Agenda | Motive sa participi | Detalii inscriere
 
Te-ai gandit vreodata care e piesa care iti lipseste in conturarea carierei tale? Stim cum e sa fii la inceput de drum si suntem aici sa te ajutam sa faci primul pas. Cu siguranta ti-ai pus multe intrebari legate de cum e viata in compania X, cum arata o zi de lucru, de ce skill-uri ai nevoie ca sa obtii un job la compania X, cum ar trebui sa te comporti la interviu?

Nu iti face griji, e firesc sa ai intrebari si noi stim cum poti gasi raspunsul la ele. Prin urmare, te asteptam la SkillShop-urile din cadrul Angajatori de TOP unde ai ocazia sa interactionezi cu reprezentantii companiei si sa iti dezvolti abilitatile sau, de ce nu, sa descoperi unele pe care nu stiai ca le ai.

Angajatori de TOP, cel mai mare oras al job-urilor, isi deschide portile pe 5-6 aprilie. Ti-am pregatit o multime de Skillshop-uri sustinute de unele dintre cele mai mari companii din Romania, tematici interesante si un cadru propice pentru a invata lucruri noi. Editia aceasta, Skillshop-urile sunt orientate pe 3 directii tematice:
 
Lansarea programelor de internship/trainee: In cadrul acestor sesiuni poti afla detalii despre programele de internship disponibile in cadrul companiilor, cum se desfasoara procesul de recrutare si care sunt beneficiile unui astfel de program.

Dezvoltarea abilitatilor si competentelor: Aceste sesiuni reprezinta un cadru ideal in care iti poti valorifica abilitatile si competentele. Afla de la reprezentantii companiilor de ce skill-uri ai nevoie ca sa aplici la job-urile pe care le au disponibile. 

Dezvoltarea carierei: Cu alte cuvinte, tips and tricks despre cum sa te comporti la interviu, cum ar trebui sa arate CV-ul tau si cum identifici job-ul care ti se potriveste.
 
De ce sa participi la un SkillShop? E simplu! 
 
  • Participarea este gratuita.
  • Durata unui SkillShop este de 45 de minute.
  • Pe parcursul fiecarui SkillShop poti adresa intrebari speakerilor.
  • Ai parte de sesiuni practice alaturi de companii cu renume in piata
  • Descoperi cele mai noi programe de internship/trainee si cum sa aplici pentru ele
  • Afli informatii cu privire la programele interne de learning & development dezvoltate de companii pentru angajati
  • Identifici solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care activezi direct de la specialistii companiilor
  • Vei primi o diploma personalizata pentru fiecare SkillShop la care participi (diploma se ofera dupa eveniment la cerere).
 
Cum te inscrii la SkillShop-uri si ce alte informatii trebuie sa cunosti?
 

PASUL 1 - Accesezi agenda SkillShop-urilor de mai jos
PASUL 2 – Alegi subiectele de interes pentru tine
PASUL 3 – Te inscrii cu contul tau Hipo.ro / Facebook / LinkedIn. Te poti inscrie la unul sau mai multe SkillShop-uri, important este ca acestea sa nu se suprapuna.
PASUL 4 - Dupa aplicare, vei primi de la noi o confirmare de participare pe email*


*Good to knowParticipantii vor fi selectati in baza CV-ului de pe Hipo.ro si doar cei care indeplinesc criteriile vor primi o confirmare de participare pe email. Criteriile de selectie reprezinta cerintele companiilor care sustin SkillShop-urile respective si sunt incluse in descrierea fiecarui SkillShop.
 
 
Iata ce SkillShop-uri ti-au pregatit companiile in aceasta primavara:
 
Agenda este in curs de actualizare

 
Agenda
 

Lansarea programelor de internship/trainee
 

Dezvoltarea abilitatilor si competentelor
 

Dezvoltarea carierei