Articole cariera

Caut Angajator
Student caut job part-time

Esti student sau proaspat absolvent si ti-ar placea sa castigi banii tai, sa nu mai trebuiasca sa le ceri alor tai, dar nu poti aloca foarte mult timp pentru ca trebuie sa ajungi si la facultate? Ce zici de un job part time?

Legea Internshipului – tot ce trebuie sa stii

Incepand cu data de 18.08.2019 a fost aprobata Legea Internship-ului (Legea nr. 176/2018) care le permite tinerilor de cel putin 16 ani sa participe la un program de internship platit in cadrul unei institutii publice sau companii private.

Visteon expune solutii avansate de electronica de bord la noul hub de dezvoltare din Timisoara

Visteon, singurul furnizor de autoturisme Tier 1 axat exclusiv pe sistemele electronice de pilotaj, a gazduit un eveniment "Open House" in luna iunie, pentru a prezenta tehnologiile avansate pe care noul centru de tehnologie al companiei din Timisoara le va sprijini. In cadrul evenimentului, vizitatorii - care au inclus un public larg format din ingineri, dezvoltatori de software si reprezentanti ai mediului...

Topul Celor mai doriti angajatori in 2019

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori pentru 2019.

Ce faci cand nu mai poti?

Raspunsul in general pare unul simplu si il rostim instinctiv: „cand nu mai poti, mai poti putin” sau „cand nu mai poti, renunti”.

Vara aceasta iti gasesti job-ul potrivit! 850 de joburi si internship-uri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent si esti in cautarea unui program de internship platit sau un job entry-level participa la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi pana pe 16 august 2019.

Ce elemente ies in evidenta in CV-ul unui candidat?

CV-ul ar trebui sa fie structurat / construit astfel incat citirea sa sa nu puna probleme recruiterului, iar informatiile oferite sa fie relevante.

Despre Vocatie Si Reinventare Profesionala

Din ce in ce mai multi oameni isi pun aceste intrebari: Cine sunt? Ce vreau? Care e scopul meu aici? De ce fac ceea ce fac? Raspunsurile lor ne duc catre aflarea vocatiei si catre implinire.

Ce intrebari ar trebui sa pui la interviu? Sfaturi de la specialistii HR

315 specialisti HR iti spun ce intrebari ar trebui sa pui la interviu in Raportul Hipo.

315 specialisti HR iti spun cum sa iti gasesti job-ul ideal in 2019

315 specialisti HR iti spun cum vor evolua salariile, ce beneficii ofera companiile, domeniile cu cele mai multe joburi, ce oportunitati de dezvoltare ofera, ce parere au despre lucrul de acasa si multe altele.