Noutati @ Angajatori de TOP

Esti un teamplayer si iti plac provocarile? Avem joburi pentru tine.

Cea mai bună bancă din România în 2018, așa spune The Banker, despre BRD. Suntem în aceeași măsură și suporteri ai dezvoltării: a ta, a societății, a economiei. Cu o tradiție de peste 90 de ani în România, BRD a fost creată și este animată și azi de oameni inovativi, responsabili, cu spirit de echipă și angajament.

At JTI the internship is the first essential step in your career!

JTI will propose a practical professional experience in a multinational working environment while learning from professionals in order to be at ease to choose your professional career path.

Do you speak more than one language? Genpact has 305 jobs for you!

Genpact (NYSE: G) is a global professional services firm that makes business transformation real. We drive digital-led innovation and digitally-enabled intelligent operations for our clients, guided by our experience running thousands of processes primarily for Global Fortune 500 companies.

Esti student sau proaspat absolvent? Iata cele mai cool programe de internship si management trainee la care poti aplica.

A sosit momentul sa nu mai pierzi timpul! Lasa deoparte gandurile care te tin pe loc, trebuie sa actionezi si sa identifici programele de internship si management trainee care te vor ajuta sa obtii experienta care te va conduce catre profesia pe care ti-o doresti.

For Kellogg GBS the development of talent is top priority in 2019

Our workplace is vibrant as our people have a great energy, and feeling safe in a diverse and inclusive environment (we have colleagues who joined us from Italy, Singapore, Australia, UK, USA, Germany and so on). Our people enjoy the international environment and take the benefit of experiencing multiple cultures and mind-sets, adding on our growth path.

Cea mai moderna scoala pentru viitorii experti in IT

Daca vreti sa dobanditi abilitatile care va vor asigura o cariera de succes in IT, ar trebui sa luati in considerare scolarizarea la LINK Academy. De mai multi ani, cei care urmeaza aceasta scoala obtin cu usurinta joburi foarte bine platite in programare, design si IT.

Cunoasterea unei limbi straine reprezinta un atuu? La CGS Romania te asteapta un mediu dinamic si oportunitatile potrivite!

90% dintre angajatii nostri care ocupa functii de specialist, middle sau senior management au promovat din intern si s-au dezvoltat in timp pe domeniul pe care l-au ales. Toţi directorii noştri sunt tineri veniţi pe entry-level şi care acum conduc 1000 de oameni. De asemenea, aproximativ 95% dintre angajatii CGS sunt absolventi sau studenti ai unor institutii de invatamant superior.

Iata de ce ar trebui sa-ti creezi CV-ul pe Hipo.ro

Iti cauti un job? Profita de oportunitatile disponibile pe Hipo.ro. Creeaza-ti un cont, daca nu ai deja unul si completeaza-ti CV-ul!

Orasul Joburilor se deschide, vino la Angajatori de TOP!

Probabil de fiecare data cand iti faci planuri de calatorie, consideri destinatia in care vrei sa ajungi, punctul culminant al experientei tale. Odata ajuns acolo dai un check in wishlist-ul tau, urmand ca la intoarcere sa impartasesti celor pasionati de travel ca si tine, care au fost obiectivele turistice pe care le-ai vizitat, ce ai aflat despre istoria si cultura orasului, cum sunt locuitorii acestuia, ce tipuri

Calatoria ta nu se opreste aici. Alege-ti urmatoarea destinatie!

Orasul Joburilor se deschide reunind peste 200 de companii care iti vor prezenta peste 9000 de trasee profesionale ce te vor conduce catre destinatia dorita: CARIERA MULT VISATA si iti ofera posibilitatea de a-ti stabili deja urmatoarea destinatie de calatorie: ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 RON.  

Afla cum obtii boarding pass-ul pentru un city break in Orasul Joburilor - Descarca CV-ul BarCode

Cu siguranta ai afla ca primavara aceasta Orasul Joburilor se deschide, iar pentru ca orice calatorie necesita o pregatire in avans, afla din acest articol care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea acces in orasul care te va duce catre destinatia dorita: CARIERA LA CARE VISEZI. 

Solutions to Interview Mistakes: Advice from An Oracle Recruiter

How to Avoid Interview Pitfalls Like a ProSo you’ve finally gone and done it—you’ve landed that all-important interview for that amazing job you’ve been pining for! But now you’ve the interview to worry about.