Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt angajatorii momentului in Tech

Cum a evoaluat piata muncii in contextul pandemiei? Cate joburi sunt in sectorul IT? Care sunt marii jucatori de pe piata IT? Ce oportunitati ti-au pregatit in aceasta toamna?

TechTalks te conecteaza cu cele mai noi tendinte in technologie

Eveniment dedicat pasionatilor si specialistilor in tehnologie, interesati de networking si de cele mai noi tendinte in acest domeniu.

De ce sa participi la un webinar

Ce este un Webinar? De ce sa participi? Cum te inscrii? Ce ai nevoie ca sa participi? Care sunt webinariile la care te poti inscrie?  

Care este cel mai bun drum de a incepe o cariera in sectorul IT?

AFLAȚI EXPERIENȚELE CELOR CARE AU REUȘIT ÎN ASTA ÎN MAI PUȚIN DE UN AN

Ce sa faci cand ramai fara seriale

Marea majoritate insa, a terminat cam orice serial si film disponibil pe Netflix si HBO GO si mai ca nu se apuca sa-si scrie si produca propriul lungmetraj. Indiferent din ce categorie faci parte, venim catre tine cu o alta solutie anti-plictiseala:

Accenture - a truly human company

At Accenture people have ongoing conversations with their career counselors and team leads to make sure they have all the resources for their career growth

Interviu cu Mihai Tudor - Head of Software Development @LSEG România

London Stock Exchange Group Romania îţi oferă oportunitatea de a lucra cu echipe globale și de a te implica direct în designul și implementarea de proiecte inovatoare, oferind servicii de infrastructură hardware, dar și software piețelor de capital.

Adient Jimbolia - Astazi anticipam inovatiile de maine

Adient este mai mult decât o companie, este o comunitate construită la nivel mondial din membri cu aceleași valori.

De ce sa aplici pentru un job acum?

Indiferent de forma Angajatori de TOP ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un loc de munca.

Sfaturi de cariera - Alexandra Beica @LSEG

London Stock Exchange Group Romania îţi oferă oportunitatea de a lucra cu echipe globale și de a te implica direct în designul și implementarea de proiecte inovatoare, oferind servicii de infrastructură hardware, dar și software piețelor de capital.

Philip Morris semneaza Carta Diversitatii

"Semnarea Cartei Diversității este o recunoaștere a angajamentului pe care Philip Morris, la nivel internațional, dar și în România, și l-a asumat, dar și o promisiune că vom continua să oferim un mediu de lucru în care angajații să poată să se dezvolta pe măsura potențialului lor."

6 sfaturi pentru a obtine un loc de munca fara experienta - Nestle

Intrarea într-un anumit domeniu de activitate sau schimbarea acestuia  nu este ușoară, mai ales atunci când concurezi cu oameni cu experiență. Totuși, nu este imposibil, iar cu muncă, ambiție și încredere în sine, se poate!