Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt Angajatorii de Top care au centre internationale de servicii in Romania

 

 
Astazi ai o intalnire cu un coleg din Franta, unul din Germania si unul din Spania. Maine participi la un teambuilding unde se vorbesc 50 de limbi straine. Fie ca lucrezi in finante, contabilitate, HR, customer service, achizitii sau alte domenii - un numar considerabil de oportunitati in domeniul tau sunt generate de angajatorii de top care au ales in ultimii ani sa deschida in Romania centre internationale de servicii.

Te invitam sa ii cunosti pe aceia care recruteaza activ in 2021 >>

Allianz Technology - Vezi joburile disponibile 

Allianz Technology Romania este un centru de expertiza profesionala care ofera o gama larga de servicii: resurse umane, financiare, actuariat si servicii IT grupului Allianz. Compania este prezenta in Bucuresti si are in prezent peste 400 de specialisti in domeniile mentionate.

Servicii: resurse umane, financiare, actuariat si servicii IT



 

Bosch Service Solutions - Vezi joburile disponibile 

Bosch Service Solutions este parte a Grupului Bosch si lider mondial in furnizarea serviciilor de outsorcing (BPO) pentru procese si servicii de business complexe. Compania isi inspira clientii cu solutii de servicii inovative, bazate pe tehnologie. Folosind cele mai noi tehnologii si oportunitatile aduse de Internet of Things, Bosch Service Solutions dezvolta servicii integrate si inovative in arii precum Mobilitate, Monitorizare, Experienta Clientilor, Solutii de business si Servicii Globale. Din 2007, locatia din Timisoara ofera solutii de servicii complete Grupului Bosch si clientilor externi.

Servicii de business: IT si tehnologie, customer care, suport pentru productie si alte servicii.
Servicii globale: finante, contabilitate, controlling si achizitii.

 


 

TELUS International Vezi joburile disponibile 

TELUS International Europe este un centru lingvistic, una dintre cele mai cunoscute companii care furnizeaza la nivel global solutii de relatii cu clientii, IT si BPO. Detine unul dintre cele mai inovatoare birouri din Romania si care a fost numit drept "Best Workplace" in cadrul Outsourcing and Shared Services Awards. Sunt prezenti in 3 orase din tara, si anume: Bucuresti, Craiova si Brasov. La nivel de servicii, compania serveste clienti in peste 50 de limbi.

Solutii: Digital Experience, Customer Experience, IT Lifecycle, Advisory Services, Trust, Safety & Security, Back Office



 

WEBHELP Romania - Vezi joburile disponibile 

Webhelp Romania, companie cu sedii in Bucuresti, Iasi, Galati si Ploiesti, a carei numar de angajati din tara a ajuns la peste 2000 ofera servicii in 14 limbi straine.

Ambitia Webhelp Romania este sa ofere un mediu de lucru extraordinar. Transformarea "Work Hard" in "Play Hard" este despre a oferi echipei diverse facilitati: birouri spatioase, practice si moderne, dar si oportunitati de crestere si de invatare.


 

Automatic Data Processing (ADP) Romania - Vezi joburile disponibile 

Automatic Data Processing (ADP) Romania a fost numita una dintre "Most Admired Companies" de revista Fortune si recunoscuta pentru initiativele care sustin diversitatea. Compania recruteaza vorbitori de limbi straine si candidati interesati de domeniul financiar.

Servicii: financiare



 

British American Tobacco - Vezi joburile disponibile 

British American Tobacco, cea mai mare companie de tutun din Romania, este prezenta cu sedii in Bucuresti si detine, de asemenea, fabrica din Ploiesti, fiind a doua cea mai mare din UE ce apartine grupului. In prezent, in cele 3 centre din tara lucreaza aproximativ 2000 de angajati:
 
British American Tobacco Global Business Services (Global Shared Service Center);
British American Tobacco Trading (distributie);
British American Tobacco Investment (productie)

Servicii: Finance, HR, Tactical Procurement, Global Treasury, Enterprise Data Management, Data, Reporting & Analytics, Business Relationship, Business Optimization  


Concentrix Romania - Vezi joburile disponibile 

Concentrix, o companie globala pasionata, alimentata de oameni pasionati, este prezenta in Romania cu birouri in Timisoara si in Cluj. Concentrix ofera mai mult decat servicii pentru clienti, compania ajuta clientii cu orice, de la servicii de consultanta si tehnologie pana la diferite analize si informatii.



 

Schlumberger - Vezi joburile disponibile 

Schlumberger este furnizorul principal de tehnologie si servicii catre industria energetica din intreaga lume. Compania detine o baza in Campina, dar si hub-ul financiar din Bucuresti, in total insumand un numar aproximativ de 450 angajati.

Servicii: financiare



 

Teleperformance Romania - Vezi joburile disponibile 

Teleperformance Romania este o filiala a Grupului Teleperformance, lider mondial in customer experience management, si si-a inceput activitatea in 2004. Au in prezent peste 1.100 de angajati care ofera servicii de calitate clientilor prezenti atat pe piata locală, cat si pe cea internationala (banci, companii de asigurari, operatori de telecomunicatii si altele).

Servicii: customer care, technical support, customer acquisition, consulting & analytics, digital integrated business service solutions 



 


Accenture - Vezi joburile disponibile 

Accenture este o companie mondială de servicii profesionale cu capabilități de lider în domeniul digital, cloud și securitate. Combinând experiență de neegalat și abilități specializate în peste 40 de industrii, oferă servicii de strategie și consultanță, tehnologice și operaționale, toate alimentate de cea mai mare rețea din lume de centre de tehnologie avansată și operațiuni inteligente.


 


DB Schenker GBS Bucharest - Vezi joburile disponibile 

DB Schenker Global Business Services face parte dintr-o retea logistica globala care conecteaza lumea. Cu peste 76.000 de colegi din intreaga lume, compania pune pret pe diversitate. Din 2014, compania ofera asistenta pentru peste 35 de tarim in mai mult de 20 de limbi europene. DB Schenker GBS este un angajator global si cauta constant noi colegi care sa se alature echipei.

Servicii: financiare, contabile, vanzari si suport business 



 


Deloitte - Regional Audit Delivery Center  - Vezi joburile disponibile 

Deloitte RADC face parte dintr-o retea globala de Centre de Audit Delivery fiind primul pas in transformarea modului in care este inteles auditul financiar.

Intr-un mediu international, divers si incluziv, RADC colaboreaza cu echipele de auditori Deloitte  din intreaga lume pentru a obtine cele mai bune rezultate in cel mai eficient mod,catre clientii nostri.

Calitatea rezultatelor noastre, Colaborarea, Increderea si Invatarea continua sunt esentiale pentru a descrie echipa RADC iar cei care ni se alatura vor gasi un nu doar un Start in cariera ci si un suport continuu pentru a se dezvolta ca oameni.



 


Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) - Vezi joburile disponibile 

Societe Generale Global Solution Centre Romania este unul dintre centrele globale de servicii ale Grupului Societe Generale. Având sediul în București, compania oferă o gamă extinsă de servicii precum Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory – deservind astfel 35 de tari pentru toate liniile majore de business ale Societe Generale. În 2020, Societe Generale Global Solution Centre a fost desemnată „Business Service Company of the Year” și „Employer of the Year” în cadrul Romanian Business Services Forum & Awards, fiind totodată recunoscută ca „Business Leader in CSR” la Gala Premiilor ABSL pentru angajamentul continuu față de comunitate și mediu și proiectele derulate în ultimul an.
 
Servicii: Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance și Business Advisory.

 


 

Valoris Center - Vezi joburile disponibile 

Valoris Center a inceput ca un start-up, iar cu trecerea anilor a ajuns sa fie un business romanesc de succes care activeaza de 15 ani in industria BPO.
In prezent, echipa Valoris reuneste peste 600 de profesionisti din Bucuresti, Valcea, Bacau si alte zone din tara. Acestia ofera servicii in 9 limbi straine pentru clientii locali si internationali ai companiei.

Printre solutiile oferite de Valoris se numara: Customer Care, Contact Center, Multilingual support, Technical Support, Healthcare, Back Office, Surveys, Soft Collection, Payroll, accounting, administration, Video Enrolment, RPA, Call Center as a Service, Dynamics CRM Custom Solutions.


 


 

Cegedim Service Center- Vezi joburile disponibile 

Cegedim Service Center s-a infiintat in 2017 si a tinut cont de competentele lingvistice si operationale recunoscute si de potentialul de talente din domeniile IT din Romania. Pentru companie, oamenii sunt componenta de succes. De aceea, isi doresc ca toti cei care fac parte din echipa sa se bucure de un mediu de lucru placut, prietenos si dinamic, in care domina multiculturalitatea si proximitatea dintre manageri si echipe.

Servicii: instrumente tehnologice, software specializat, servicii de gestionare a fluxului de date si baze de date



 


InSites Consulting - Vezi joburile disponibile 

InSites Consulting este o agentie internationala care realizeaza cercetari de piata din birourile de la Timisoara. O echipa de oameni pasionati care isi doresc constant sa aduca o doza de cool cercetarilor de piata.

Servicii de cercetare de piata



 

Michelin Romania- Vezi joburile disponibile 

Michelin este lider mondial in domeniul anvelopelor, iar in 2021 a obtinut certificarea Top Employers din partea Top Employers Institute. Motto-ul companiei este Moving forward together, iar acest lucru este posibil la Michelin prin diversitarea activitatilor, structura si amprenta internationala din parcursul profesional al fiecarui angajat.

Servicii de business suport, mobilitate digitala



 

LinkedIn