Ultimele zile de inscriere la webinarul: Setul de “prim ajutor” pentru un interviu online de success @ Angajatori de TOP Business

Company: Teleperformance Romania
Domain:
  • Customer Support - Client Service
  • Management - Consulting
  • Sales
  • Ad type: event
    Ad level: Student/Graduate
    Location:
  • Brasov
  • BUCHAREST
  • Updated at: 25.03.2021
    Remote work: On-site


    Teleperformance Romania este o filiala a Teleperformance Group, liderul mondial in managementul experientei clientului omnichannel externalizat, incepand cu activitatea sa în 2004. Actionam acum cu peste 1.300 de angajati care ofera servicii de calitate jucatorilor din prima linie de pe piata locala, cat si pe plan international piata (banci, companii de asigurari, operatori de telecomunicatii si altele).



    Webinar de cariera: Setul de “prim ajutor” pentru un interviu online de success

     

    Pentru multi dintre cei care aplica la un job, procesul in sine de recrutare reprezinta o etapa abordata cu teama.
     
    Echipa Teleperformance este una dintre putinele echipe HR care este dispusa sa le dezvaluie potentialilor candidati cat de usor te poti pune in valoare, mai ales intr-un interviu sustinut online, dar si cum trebuie sa decurga un process de recrutare corect pentru ei.

    SPEAKERS

    Aylin Ilgun - Sourcing & Recruiting Specialist 

    “Teleperformance este pentru mine compania in care mi-am inceput dezvoltarea profesionala, pornind ca agent call-centre. Calitatile si pasiunea mea au fost observate,  mi-a fost propusa o noua pozitie in departamentul de Resurse Umane, activitate pe care o fac de aproximativ patru ani si care imi ofera sansa de a intervieva potentialii colegi si de a-i introduce in atmosfera noastra. Cel mai mult imi place in familia TP este faptul ca fiecare dintre noi evoluam, invatam si devenim cea mai buna varianta a noastra.”


    Andrei Furnica - Recruiting Manager

    Despre TP – Inainte sa vin in Teleperformance nu stiam ca TP este asa mare la nivel global, a fost impresionant pentru mine. Mi-a placut foarte mult ceea ce urma sa fac, mediul foarte divers si dinamic, iar eu veneam cu experienta din cu totul alte industrii: IT&C, FMCG, Banking.

    Pentru mine TP in trei cuvinte ar fi Schimbare – Viitor – Colegialitate. (…) Un mesaj pentru candidati si viitori angajati ai Teleperformance Romania – mesajul meu este inspirat chiar din ideea de baza a Grupului Teleperformance – Let’s meet and make each interaction matter.


    Jose Kombo - Employer Branding Ambassador

    Din 2017 in Teleperformance, Jose descrie Teleperformace in 3 cuvinte ca fiind: Echipa – Dezvoltare – Succes. Mesajul meu este: “Puterea oamenilor sta in seriozitate. Puterea unei companii sta in oameni. Prietenii ne spun TP ( #friendscallusTP )”.



    DATa:
     25 Martie | 15:00 - 15:45



    Good to know:


     

    • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. 
    • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
    • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 45 min de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
    • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.


    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (691)