Noutati despre targul Angajatori de TOP

For Kellogg GBS the development of talent is top priority in 2019

Our workplace is vibrant as our people have a great energy, and feeling safe in a diverse and inclusive environment (we have colleagues who joined us from Italy, Singapore, Australia, UK, USA, Germany and so on). Our people enjoy the international environment and take the benefit of experiencing multiple cultures and mind-sets, adding on our growth path.

Cea mai moderna scoala pentru viitorii experti in IT

Daca vreti sa dobanditi abilitatile care va vor asigura o cariera de succes in IT, ar trebui sa luati in considerare scolarizarea la LINK Academy. De mai multi ani, cei care urmeaza aceasta scoala obtin cu usurinta joburi foarte bine platite in programare, design si IT.

Cunoasterea unei limbi straine reprezinta un atuu? La CGS Romania te asteapta un mediu dinamic si oportunitatile potrivite!

90% dintre angajatii nostri care ocupa functii de specialist, middle sau senior management au promovat din intern si s-au dezvoltat in timp pe domeniul pe care l-au ales. Toţi directorii noştri sunt tineri veniţi pe entry-level şi care acum conduc 1000 de oameni. De asemenea, aproximativ 95% dintre angajatii CGS sunt absolventi sau studenti ai unor institutii de invatamant superior.

Iata de ce ar trebui sa-ti creezi CV-ul pe Hipo.ro

Iti cauti un job? Profita de oportunitatile disponibile pe Hipo.ro. Creeaza-ti un cont, daca nu ai deja unul si completeaza-ti CV-ul!

Orasul Joburilor se deschide, vino la Angajatori de TOP!

Probabil de fiecare data cand iti faci planuri de calatorie, consideri destinatia in care vrei sa ajungi, punctul culminant al experientei tale. Odata ajuns acolo dai un check in wishlist-ul tau, urmand ca la intoarcere sa impartasesti celor pasionati de travel ca si tine, care au fost obiectivele turistice pe care le-ai vizitat, ce ai aflat despre istoria si cultura orasului, cum sunt locuitorii acestuia, ce tipuri

Calatoria ta nu se opreste aici. Alege-ti urmatoarea destinatie!

Orasul Joburilor se deschide reunind peste 200 de companii care iti vor prezenta peste 9000 de trasee profesionale ce te vor conduce catre destinatia dorita: CARIERA MULT VISATA si iti ofera posibilitatea de a-ti stabili deja urmatoarea destinatie de calatorie: ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 RON.  

Afla cum obtii boarding pass-ul pentru un city break in Orasul Joburilor - Descarca CV-ul BarCode

Cu siguranta ai afla ca primavara aceasta Orasul Joburilor se deschide, iar pentru ca orice calatorie necesita o pregatire in avans, afla din acest articol care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea acces in orasul care te va duce catre destinatia dorita: CARIERA LA CARE VISEZI. 

Solutions to Interview Mistakes: Advice from An Oracle Recruiter

How to Avoid Interview Pitfalls Like a ProSo you’ve finally gone and done it—you’ve landed that all-important interview for that amazing job you’ve been pining for! But now you’ve the interview to worry about.

BearingPoint supports creative minds - Be an Innovator Student 2019

Be an Innovator Student is a challenging idea contest for students in Germany, Switzerland, Austria and Romania, hosted by BearingPoint. Come and meet BearingPoint at Angajatori de TOP and find out more about their opportunities.

Are you ready to grow 4x the industry average? We are. Bring your greatness to Veeam!

Veeam Romania is the largest Veeam hub in Europe. In 3 years, it has grown to almost 500 professionals managing the end-to-end sales process, ­finance, global and regional marketing activities and technical support for Veeam solutions.

Saint-Gobain, compania care a furnizat sticla pentru Palatul Versailles si Turnul Eiffel, recruteaza la Angajatori de TOP

Intre 26 si 27 octombrie, Grupul Saint-Gobain in Romania - prin Sectorul Materiale inovatoare - participa pentru prima data la Angajatori de TOP, cu oportunitati de cariera intr-o multitudine de domenii precum inginerie, productie, calitate, contabilitate, logistica si suport clienti.

Primul pas catre jobul ideal este CV-ul tau. Angajatori de TOP iti ofera consilierea gratuita la standul CV Experts

CV-ul tau este cartea de vizita pe care i-o oferi angajatorului. Daca iti doresti sa-i atragi atentia si sa fii chemat la interviu, trebuie sa te asiguri ca acesta este de nota 10.