Noutati despre targul Angajatori de TOP

Top 3 skill-uri care te pot diferentia atunci cand vrei sa faci o schimbare in cariera

Decizia de a face o schimbare in cariera nu este deloc usoara. Unele persoane au tendinta de a amana acest moment fie pentru ca apreciaza ca nu sunt pregatiti, fie pentru ca se tem ca nu au competentele necesare.

Primul pas catre jobul mult dorit este CV-ul tau! La Angajatori de TOP Timisoara primesti consiliere gratuita la standul CV Experts

Vrei sa te asiguri ca CV-ul tau arata impecabil si nu contine erori care sa te indeparteze de obtinere jobului dorit? Vino la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Timisoara si specialistii in HR te vor ajuta sa ai un CV de nota 10. Pe durata evenimentului, mai exact vineri si sambata, experti in consiliere de cariera iti ofera feedback gratuit. Inainte de a trece pe la standurile companiei, iti recomandam

Cautam viitorii Management Trainee in domeniul Productiei pentru fabrica Coca-Cola HBC din Timisora

Coca-Cola HBC provoacă tinerii absolvenți să devină noua generație de lideri prin intermediul programului de Management Trainee RISE.

Active Learning iti testeaza nivelul de limbi straine la Angajatori de TOP

Active Learning este un centru de limbi straine ce si-a deschis portile in Timisoara in anul 1999. Inca de la debut, obiectivul principal al centrului nostru a fost acela de a le oferi cursantilor sansa de a beneficia de cursuri care sa le permita sa comunice intr-o limba straina (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana) inca din prima ora. Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne-

Octombrie 16-17: Facebook meets Girls Who Code

Girls Who Code Romania și Facebook UK invită doamnele și domnișoarele pasionate de programare, pe 16 și 17 Octombrie începând cu ora 19:00, la 2 noi sesiuni ale evenimentului Facebook meets Girls Who Code.

We Are Blue Projects

Blue Projects is a unique multidisciplinary and engineering company with high experience in all industry sectors. Our core services include Project Management, Construction Management, Design & Engineering, Commercial Management and Health & Safety Management.

35% of our team members have been promoted within their department - come to meet us to find how we do this

We are a diverse and international company, inspiring and attracting people of all ages and professions. We support the development of our employees and offer them local and international career opportunities. Our relationships are based on mutual trust and our common leadership philosophy. We offer a working environment that respects individual needs and values everyone’s contribution.

CV-ul Barcode - cum il descarci pentru Angajatori de TOP 2018?

Cel mai mare targ de joburi din tara se apropie cu pasi repezi, iar angajatorii nu sunt singurii care trebuie sa isi pregateasca standurile, ci si candidatii trebuie sa vina cu skillurile si cu CV-urile! Iar cel mai practic mod in care te poti pregati pentru identificarea jobului dorit este sa il transformi intr-unul Barcode! Iar noi iti spunem si cum!

Nu trebuie sa fii inginer sau IT-ist ca sa iti gasesti un super-job!

La Angajatori de TOP TIMISOARA poti alege din cea mai variata gama de joburi prezenta la un eveniment de cariera, atat pe domenii, cat si pe nivele de experienta, in special daca esti pasionat de Management si Consultanta, Banking, Logistica si Transporturi, Marketing, Vanzari, Finante, Retail, Servicii&BPO, Resurse Umane sau Contabilitate.

De ce skill-uri ai nevoie la angajare in 2018?

Oare sunt destul de bun pentru jobul visat? Oare am calitatile necesare pentru a dat startul carierei mele? Indiferent de nivelul de experienta, cu siguranta ca cel putin o data te-ai intrebat daca vei putea obtine jobul dorit cu ajutorul abilitatilor pe 

Unul din cele peste 1000 de joburi in inginerie poate fi al tau

Angajatori de TOP vine cu vesti bune pentru profesionistii si studentii aflati in cautarea unui loc de munca in inginerie.

C4 Yourself: programul de internship Carrefour este prezentat la Angajatori de TOP

Ca angajator, ne dorim să fim transparenți în ceea ce privește modul de organizare și funcționare al businessului și, pe de altă parte, să le oferim o experiență plăcută tuturor tinerilor interesați să ne cunoască. În același timp, vrem să participăm responsabil la formarea lor în carieră, să le oferim șansa de a-și forma experiența necesară și posibilitatea să ne aleagă,