Noutati @ Angajatori de TOP

Finastra – Leading Fin-tech Company, 3rd place worldwide

Formed in 2017, by the combination of Misys and D+H, Finastra builds and deploys innovative, next-generation technology on our open Fusion software architecture and cloud ecosystem.

Genpact angajeaza vorbitori de limba germana

Noi suntem GENPACT - o companie globala de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare. Gandim prin design. Visam lumea digitala. Rezolvam problemele cu date. Re-imaginam procesele si inovam continuu. Transformarea se intampla aici.

Vrei sa faci o schimbare in cariera? 5 aspecte pe care trebui sa le incluzi in CV-ul tau

Visezi la o schimbare in cariera? Daca esti o persoana cu experienta si iti doresti ca prcursul profesinonal sa se indrepte spre o alta directive, avem cateva recomandari in privinta modului in care ar trebui sa arate CV-ul tau.

Are you ready to grow 5x the industry average? We are. Bring your greatness to Veeam!

Every day, we are building a Veeamazing (more than amazing) working environment here. There’s always something new to learn in Veeam, opportunities to grow and to contribute to something extraordinary. We’re striving for Greatness Every Day and we’re All In and up to any challenge.

Jobul ideal te asteapta la Angajatori de TOP

Probabil te-ai intrebat cel putin o data Ce inseamna un job ideal? Si noi :)  De multe ori in discutiile pe care le avem cu reprezentantii companiilor apare aceasta intrebare. Si de fiecare data incercam sa gasim cel mai potrivit raspuns astfel incat sa ne apropiem cat mai mult de ce inseamna un job ideal pentru tine si ceilalti candidati care participa la Angajatori de TOP.

DE LA GEOMATICA ŞI CARTOGRAFIE LA IT

Cand era copil, işi dorea sa devina vanator sau pictor. Astazi, la 31 de ani, vaneaza bug-uri si picteaza scenarii de test. Madalin Petrila crede cu tarie ca fiecare om este dator sa isi asculte chemarea si sa o urmeze cu pasiune.

La dm actionam ca un colectiv in comunitate

dm drogerie markt sprijina si incurajeaza dezvoltarea continua a angajatilor, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal.

BCR iti ofera oportunitatea de a-ti fructifica potentialul la Angajatori de TOP

In BCR am dezvoltat in ultimii ani proiecte care ne diferentiaza pe piata, si in acelasi timp, ofera angajatilor un grad de motivare care ii ajuta sa atinga performante deosebite.    

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

Timișoara – Bosch Service Solutions, furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, și-a mutat operațiunile într-o nouă clădire de birouri din inima Timișoarei, consolidându-și astfel poziția pe piața locală. Pentru a ține pasul cu creșterea semnificativă din cadrul diviziei de servicii de externalizare, Bosch a închiriat patru etaje cu o suprafaţă totală

De la Psihologie la IT | Povestea lui Bogdan Pasca, absolvent Scoala Informala de IT

Septembrie 2018: „Azi am avut ultimul interviu si, in decurs de cateva ore, m-au sunat ca am fost angajat. Cu putin timp in urma, nu credeam ca un psiholog se poate angaja in IT, sau ca un actor care a invatat JAVA poate sa ajunga JAVA developer. Fara traditionala diploma de absolvent de studii universitare! Am concurat cu oameni care aveau ani

Jobul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP!

Crezi ca nu este usor sa gasesti jobul ideal? Angajatori de TOP vine in ajutorul tau.

Castigatorul de la Angajatori de TOP 2018 a fost extras

Dragi participanti ai targului de cariera Angajatori de TOP 2018, premiul oferit in cadrul editiei de primavara Angajatori de TOP si-a gasit castigatorul.