Noutati @ Angajatori de TOP

Povesti de cariera - Allianz Technology - Episodul 1





Numele meu este Daniela si fac parte din marea familie a Allianz de 3 ani. Imi place sa combin matematica, statistica si economia peantru a evalua si a transforma RISCUL in fiecare zi. Astept cu nerabdare webinarul “Catch the ACTUARY wave!” pentru a impartasi cu voi secretele din actuariat.

Actuariatul a reprezentat o provocare pentru mine, de aceea am ales aceasta profesie. Imi doream un domeniu care sa imi ofere multe posibilitati de dezvotare si invatare. Aici am aflat ca imposibilul devine posibil prin munca, dedicare si un pic de atentie. Fara o intepretare economica cifrele nu spun nimic, iar secretul proiectelor de succes o reprezinta COMUNICAREA.

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la acest job, dar si in cadrul Allianz Technology ca si angajator, este legat de libertatea care ti se ofera pentru a te implica in proiecte. Oamenii sunt receptivi la propunerile de transformare si optimizare care ne fac viata mai usoara. Datorita acestui lucru, nicio zi nu seamana cu alta si mereu gasesc entuziasm in ceea ce fac.

Daca m-as gandi la un proaspat absolvent de liceu sau licenta care nu stie ce cariera i se potriveste, insa ii place matematica si are o gandire analitica, i-as recomanda sa ia in considerare facultatile cu profil de Cibernetica, Matematica, Statistica, Analiza de Business sau programele de master in Cercetari Avansate in Finante, Technici Actuariale etc.

De asemenea sa ia in considerare tendintele actuale ale pietii si ceea ce il pasioneaza. Profesia pe care ti-o alegi inseamna mai mult decat cele 8 ore lucrate in fiecare zi, ea este cartea ta de vizita si ceea ce te reprezinta.

O cariera in actuariat te poate duce pe cele mai inalte culmi, fie ca vorbim de numeroasele arii de dezvoltare: Modelare, Pricing, Risk Management, Data analytics, fie ca te raportezi la functiile de top manangement.

Allianz Technology ofera divere posibilitati de crestere si sprijina tinerii talentati. Fiecare coleg nou venit beneficiaza de un proces de on-bording foarte bine structurat in echipa sa. Exista persoane dedicate care se ocupa de formarea si initierea noilor angajati. La toate acestea, se adauga trainingurile interne oferite de companie care aduc un plus valoare in munca de zi cu zi: technical skills trainings unde poti invata sau aprofunda EXCEL, VBS, SQL, PYTHON, AGILE; soft skills trainings care iti pot eficentiza mai usor comunicarea; programe de dezvoltare actuariala precum: IFoA Certification, Life& Health Academy.
 
Descopera oportunitatile Allianz Technology

LinkedIn