Noutati @ Angajatori de TOP

BCR - Programe pentru tineri



Cariera ta începe acum!

Dacă începi unde trebuie, ai toate șansele să ajungi unde vrei. Îndrăznește să vrei mai mult decât un job, o carieră în care tot ce faci tu se vede și face diferența, nu doar la birou, ci în toată țara. O carieră în BCR înseamă un job cu sens, în care ceea ce faci tu are impact direct asupra oamenilor cu care lucrezi și a celor pentru care lucrăm cu toții. Pentru că împreună cu tine reinventăm bankingul și susținem românii și proiectele care construiesc o Românie mai bună.

Learn@BCR

Programul special creat pentru tine dacă ești un student care dorește să urmeze un internship în arii cheie ale domeniului bancar (risc, operațiuni,IT, audit, financiar), indiferent de facultatea pe care o urmezi sau anul de studiu în care te afli.

Academiile BCR

În fiecare an organizăm academii dedicate studenților care vor să se specializeze pe o anumită arie a domeniului bancar. Risk Academy, IT Academy, Finance Academy sunt programele în care le punem la dispoziție studenților studii de caz reale pe care să le dezbată împreună cu cel mai buni specialiști din banking. Academiile BCR se desfășoara vara, pe o perioadă cuprinsă între 8 și 12 săptămâni, în funcție de domeniul pentru care aplici. ­

IT Academy, de exemplu, este unul dintre proiectele cu care ne mândrim de fiecare dată când avem ocazia. Inițiat acu 5 ani de colegii seniori pentru a atrage tineri cu idei noi în echipă, acum programul este coordonat și susținut de absolveți care, la rândul lor s-au alăturat comunității IT BCR prin program și au decis să ne rămână alături.

George’s Friends

Programul nostru de internship de vânzări digitale, din vară, dedicat George. Aici vei descoperi lumea George şi, alături de profesioniștii din front office, o vei face cunoscută tuturor. Vei înțelege ce înseamnă noul banking şi cum acesta contribuie la creşterea calității vieții şi a nivelului de educație financiară.

Stagii de practică

Pe tot parcursul anului, în agențiile noastre din toată țara, poți ocupa un loc în practică dacă ești dornic să înveți de la cei mai buni specialiști de banking.

Job-uri part-time sau full-time

Dacă vrei mai mult și programul cursurilor îți permite să dedici mai mult timp altor proiecte, te așteptăm să îți începi cariera în BCR direct cu un job. Poți să te alături celei mai apropiate sucursale BCR astfel încă să ajungi rapid la facultate.

 
Vezi toate oportunitatile BCR!

LinkedIn