Noutati @ Angajatori de TOP

Cum sa fii pregatit pentru Angajatori de TOP


 
Cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP -  devine si mai mare! Pe langa evenimentele de traditie din Timisoara si Bucuresti, am hotarat sa venim si in ajutorul candidatilor din alte orase care isi doresc mai mult de la ei si au nevoie de un mic imbold, astfel le transmitem oamenilor/locuitorilor din Constanta, Ploiesti, Craiova si Pitesti sa ia taurul de coarne si sa vina la targ pentru a obtine ce isi doresc!

Din 2006 raspundem nevoilor, preferintelor si curiozitilor participantilor din Bucuresti si Timisoara si in acest an venim si la tine in oras cu sute de companii de renume si mii de joburi ca afara.

Iata ce trebuie sa faci pentru a te bucura din plin de experienta Angajatori de TOP:


1. Creeaza-ti contul hipo.ro, daca nu ai unul deja si inscrie-te la unul dintre evenimente:

Timisoara Bucuresti Constanta Ploiesti Craiova Pitesti
Inscrie-te aici! Inscrie-te aici! Inscrie-te aici! Inscrie-te aici! Inscrie-te aici! Inscrie-te aici!
 
2. Actualizeza-ti si completeaza-ti CV-ul in proportie de minim 50%, descarca-l in format BarCode si vino cu el pe telefon sau printat.
 
3. Informeaza-te cu privirile la toate companiile participante, creeaza o lista cu cele care iti atrag atentia, uita-te la pozitiile deschise si la domeniile in care vrei sa iti gasesti un viitor parcurs profesional.
 
4. Hotaraste-te ce iti doresti cu adevarat de la viitorea ta cariera: fie ca vorbim despre programul de lucru, beneficiile oferite, colectivul sau pozitionarea sediului, toate acestea reprezinta aspecte pe care ar fi bine sa le discuti cu angajatorii.  Iti recomandam sa filtrezi putin companiile si sa le prioritizezi pe cele care se pliaza pe nevoile tale deoarece timpul este limitat.

5. Informeaza-te despre mediul de lucru, cauta pe internet si retelele sociale toate informatiile despre activitatile de la birou, teambuilding-uri, actiuni sociale, traininguri care sunt necesare pentru a te decide daca vrei sa faci parte din comunitatea respectiva.

6. Iar daca nu gasesti toate informatiile pe internet si pe retelele sociale, fii fara grija! La Angajatori de TOP te punem fata in fata cu angajatorii pentru a afla direct de la sursa raspunsurile la toate intrebarile si curiozitatile tale despre acestia sau pozitiile deschise. Asa ca pregateste-ti o lista de intrebari clare si fa-ti curaj sa te faci remarcat!

7. Aplica scanand CV-ul BarCode la fiecare companie potrivita pentru tine si astfel esti automat introdus in baza de date a angajatorului.

 
8. Nu rata niciun eveniment din cadrul Angajatori de TOP! Workshop-urile de Cariera abordeaza teme precum Inteligenta Emotionala, Personal Branding, Work – Life Balance, Time Management si nu numai, iar daca esti pasionat de IT evenimentul TechTalks te asteapta cu ultimele tendinte in materie de AI & Machine Learning, Smart Everything, Emerging Tech, RPA.
 

Vino la Angajatori de TOP pentru a trai o experienta diferita de angajare. Vibe-ul friendly si relaxant te vor ajuta sa te faci remarcat cu usurinta, iar emotiile vor disparea imediat cum incepi sa discuti cu angajatorii.

Ia taurul de coarne si capata ce iti doresti si ce meriti la Angajatori de TOP!


LinkedIn