Noutati @ Angajatori de TOP

Povesti de cariera - Allianz Technology - Episodul 2



Sunt Roxana, actuar in Allianz de 6 ani, si ma bucur in fiecare zi de proiecte complexe, alaturi de o echipa grozava. Ma motiveaza provocarile pe care ni le propunem in fiecare zi, gasind solutii de evaluare a portofoliului, actualizand modelele in soft-uri dedicate, optimizand procesele si invatand continuu.

In workshop-ul pregatit pentru voi o sa discutam despre cele mai faine oportunitati ca actuar.

Mi-a placut notiunea de actuariat pentru ca am fost inspirata de ideea de a lucra in proiecte provocatoare, de a intelege evaluarea si dinamica unui portofoliu de asigurare sub riscurile de piata si cele de business.

Imi place la acest job ca oportunitatile sunt nelimitate si echipa in care am crescut este motivata. Noile propuneri de optimizare si analiza de portofoliu sunt incurajate si valorificate in cadrul Allianz Technology.

Pentru a te putea dezvolta in domeniul acesta este de preferat sa te gandesti la un mediu cu provocari continue de a invata, sa iti doresti implicarea in proiecte cat mai complexe si sa nu iti fie teama de necunoscut. Astfel, iti vei putea dezvolta competente in multiple directii.

Allianz Technology Romania are cel mai mare centru de excelenta actuariala din Europa Centrala si de Est. A inceput de la o echipa mica, ce a crescut pe parcursul ultimilor 7 ani la 80 de colegi. In functie de specificul proiectului si portofoliul analizat (Life & Health sau Property and Casualty), un actuar poate avea roluri de Risk Management, Pricing, Modelling, Data Analytics, Valuation, Reserving. O echipa puternica ofera suport in dezvoltarea progresiva, impartaseste best practices si sustine cresterea in arii tehnice si de business.

Mediul in care lucram, comunitatea Allianz ne ofera posibilitatea de a ne dezvolta prin accesarea de cursuri adaptate nevoilor fiecarei echipe. In plus, se pastreaza un echilibru intre viata personala si cea profesionala. In fiecare an, echipa de actuari este implicată în diverse inițiative de CSR, team outings, sport events, petreceri etc.
 
Descopera oportunitatile Allianz Technology

LinkedIn