Noutati @ Angajatori de TOP

Saint-Gobain, compania care a furnizat sticla pentru Palatul Versailles si Turnul Eiffel, recruteaza la Angajatori de TOP

Intre 26 si 27 octombrie, Grupul Saint-Gobain in Romania - prin Sectorul Materiale inovatoare - participa pentru prima data la Angajatori de TOP, cu oportunitati de cariera intr-o multitudine de domenii precum inginerie, productie, calitate, contabilitate, logistica si suport clienti.

Primul pas catre jobul ideal este CV-ul tau. Angajatori de TOP iti ofera consilierea gratuita la standul CV Experts

CV-ul tau este cartea de vizita pe care i-o oferi angajatorului. Daca iti doresti sa-i atragi atentia si sa fii chemat la interviu, trebuie sa te asiguri ca acesta este de nota 10.

Alege programul de internship sau trainee ideal pentru tine din cele 1000 disponibile la Angajatori de TOP

Programele de internship si trainee sunt rampa de lansare catre o cariera de succes. Fiind intern intr-o companie de top vei avea ocazia sa acumulezi experienta in domeniul pe care ti-l doresti, sa te dezvolti pe plan profesional si personal, sa cunosti oameni noi sau chiar sa ramai in companie ca angajat full-time.

CEGEDIM SERVICE CENTER cauta peste 100 de colegi pasionati de limba si cultura franceza

Facem parte din grupul Cegedim care a luat fiinta in anul 1969 in Franta. Suntem o companie inovatoare, prezenta world-wide, ce furnizeaza tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.

Ti-am pregatit 1000 de joburi in inginerie la Angajatori de TOP Timisoara

Pasionatii de inginerie isi pot gasi jobul ideal la Angajatori de TOP Timisoara! 1000 de posturi sunt disponibile in cadrul celui mai mare targ de cariera din Banat.

10 motive cool sa participi la SkillShop-urile din cadrul Angajatori de TOP

Cu siguranta te-ai intrebat de ce sa participi la un targ de joburi, cu ce te ajuta, care e diferenta dintre a participa la un astfel de eveniment si a cauta, pur si simplu, job-uri online. Ei bine, toti ne-am pus astfel de intrebari si am invocat motive precum oboseala, faptul ca nu avem timp sau chef, faptul ca putem sa gasim oferte de locuri de munca si online si asa mai departe, fara sa ne dam seama de oportu

Invitatie lansata de Adecco: Maximizeaza-ti sansele pentru un job - indeparteaza-te de categoria “bla-bla”

Pana nu demult, cei in cautarea unui job aveau practic 3 lucruri care ii recomandau pentru a fi angajati – CV-ul, experienta si educatia. De ceva timp incoace insa, acestea pur si simplu/ se pare ca nu mai sunt de ajuns.

Kimball Electronics Romania estimeaza o crestere de pana la 600 - 800 de angajati

In anul 2018, Kimball Electronics Romania isi extinde echipa si va participa la Angajatori de TOP Timisoara cu oportunitati de de dezvoltare si promovare autentica, in departamentele de Productie, Logistica, Inginerie si Calitate

Fisa de post la Penny Market: zambet, pasiune si responsabilitate

Penny Market are un plan ambitios de expansiune, care il transforma intr-unul dintre cei mai activi angajatori din industria de retail din Romania.

Inovatia, dorinta de a progresa si proactivitatea manifestate in cadrul CGS Romania iti pot aduce o stea pe “Walk of Fame”

CGS Romania sustine performanta si implicarea intr-un mediu atractiv de lucru si ofera sesiuni intensive de pregatire si training pentru toti angajatii.

Finastra – Leading Fin-tech Company, 3rd place worldwide

Formed in 2017, by the combination of Misys and D+H, Finastra builds and deploys innovative, next-generation technology on our open Fusion software architecture and cloud ecosystem.

Genpact angajeaza vorbitori de limba germana

Noi suntem GENPACT - o companie globala de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare. Gandim prin design. Visam lumea digitala. Rezolvam problemele cu date. Re-imaginam procesele si inovam continuu. Transformarea se intampla aici.