Noutati @ Angajatori de TOP

La dm acţionăm ca un colectiv în comunitate



dm drogerie markt
sprijină şi încurajează dezvoltarea continuă a angajaţilor, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal.

În centrul tuturor activităţilor noastre este omul. Combinarea muncii cu învăţarea este un principiu general în activitatea companiei.

Provocarea noastră permanentă este modelarea unei organizaţii prin care să înnobilăm cerinţele clienţilor noştri și să oferim oamenilor cu care colaborăm posibilităţi de dezvoltare continuă.

Organizăm Workshop-uri și școlarizări atât în țară, cât și în străinătate care dau posibilitatea creșterii și dezvoltării personale, cât și profesionale.

Printre altele, dorim să oferim angajaţilor posibilitatea:
  • de a învăţa unii de la alţii
  • de a se cunoaşte reciproc
  • de a recunoaşte individualitatea celuilalt
Fiind într-o continuă expansiune, avem periodic poziții disponibile în unul din departamentele noastre: Vânzări, Expansiune, Marketing și Achiziții, Logistică, Controlling și Financiar, IT, Administrare și Dezvoltare Personal.

dm drogerie markt a ajuns la peste 100 magazine și peste 900 de angajați în România, după ce a deschis 12 filiale în perioada 2018 - 2019. Din punctul de vedere al creșterii cifrei de afaceri, România se află în topul țărilor afiliate în care activează dm drogerie markt (printre care se numară: Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Macedonia și Italia).

În anul financiar 2019-2020, dm drogerie markt intenționează să deschidă aproximativ 15 magazine noi în Romania, dintre care două în Timisoara și patru în București, magazine care vor crea noi locuri de muncă.

LinkedIn