Noutati @ Angajatori de TOP

.msg systems România obține certificarea Great Place to Work® pentru anul 2020



Compania de origine germană msg systems România a obținut certificarea Great Place to Work® pentru anul 2020.

Documentul atestă calitatea practicilor de Resurse Umane, precum și confirmarea susținerii unui mediu de lucru sănătos pentru angajați.

Great Place to Work® se poziționează ca o autoritate globală în domeniul evaluării culturii organizaționale, specializată în evaluarea și certificarea calității condițiilor de muncă care asigură încrederea angajaților și, implicit, consolidarea unei afaceri de succes.

Conform studiului Great Place to Work®, msg systems România a parcurs cu brio întregul proces de evaluare, fiindu-i acordate calificative înalte pentru toate cele trei arii principale: atingerea eficientă a obiectivelor, construirea unei echipe puternice și încurajarea performanței. Rezultatele evaluării confirmă implementarea cu succes a anumitor politici de Resurse Umane precum: respectarea mecanismelor de comunicare bazate pe transparență, facilitarea integrării noilor membri în companie, încurajarea spiritului colaborativ și a acțiunilor sociale, recompensarea reușitelor și altele.

Peste 1000 de companii de profil, dintre care aproape 20% din industria IT & C, cu aproape 1 milion de angajați au participat la studiul Great Place to Work®, punând astfel bazele valorilor de referință pentru acest studiu. Conform acestei evaluări, media de calitate a companiilor din industria IT & C este de 60%. msg România a depășit acest standard, fiindu-i acordat un scor de calitate de 78%.

Eu cred că certificarea Great Place to Work® nu e atât despre proceduri de HR, ci mai mult despre adaptarea unei suite de bune practici în domeniu, la nevoile unui mediu de angajare în care oamenii pot crește profesional și personal. Obținerea acestei certificări marchează un început de an promițător, dar este, totodată și o provocare—am primit confirmarea faptului că practicile noastre de HR nu sunt doar un exercițiu, ci reprezintă însăși validarea calității standardelor pe care le respectăm de mulți ani. Depinde de noi să onorăm acest standard în continuare”, ne spune Radu Jinga, General Manager msg România.

În prezent, .msg systems România își desfășoară activitatea în filialele din Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș. Biroul din Timișoara a sărbătorit recent 4 ani de existență și numără peste 50 de specialiști, aflându-se în continuă creștere.

Află mai multe informații despre msg aici.

LinkedIn