Noutati @ Angajatori de TOP

Inovaţie, calitate și mediu de lucru plăcut, la Huf Romania



Vrei să lucrezi în cadrul unor proiecte inovatoare, în domeniul automotive? Ești pregătit pentru următorul pas? Vino să ne cunoști, la noul nostru sediu din clădirea ISHO, Timișoara!

Huf a înțeles nevoia angajaților de a avea un mediu de lucru cât mai plăcut și a inaugurat la începutul anului un sediu nou destinat Centrului său R&D din Timișoara!

Știm că spațiul de lucru influențează în mare măsură atât eficiența, cât și calitatea muncii, așa că în proiectarea designului interior, am gândit totul în detaliu, astfel încât angajații se pot concentra mai ușor în orice situație de lucru.
  • Este nevoie de colaborarea echipei? Designul spatiilor de lucru facilitează comunicarea între membrii și contribuie la coeziunea acesteia. Sălile de conferință sunt moderne, create special pentru a permite fiecărui angajat să lucreze într-un mediu cat mai colaborativ.
     
  • Ai nevoie de un spațiu de lucru individual? Am oferit o atenție deosebită și spațiilor de lucru individuale. Ai posibilitatea să lucrezi individual oricând, în liniște.
     
  • A venit timpul să iei o pauză? Am proiectat un spațiu de relaxare special destinat momentelor în care simți nevoia să îți dai un restart și astfel îți vei crește buna dispoziție, dar și creativitatea.
Noile spații de lucru reflectă dorința nostră de a inova prin fiecare proiect și de a susține dezvoltarea personală și profesională a angajaților. În birourile noastre te vei bucura zilnic de proiecte inovative, vei avea ocazia să lucrezi intr-o echipă multinațională și vei avea ocazia să îți dezvolți cariera, alături de cei mai buni specialiști din domeniu. Pentru că am pornit ca o afacere de familie, încurajăm toți colegii spre o coeziune puternică, care să ofere echipei noastre posibilitatea de livra cele mai bune rezultate pentru proiectele clientilor noștri de renume din domeniul automotives.

Care sunt valorile noastre?
  • Credem în putearea muncii în echipă;
  • Ne asumăm resposnabilitatea de a ne finaliza cu succes task-urile;
  • Suntem deschiși și sinceri, atât între noi, cât și cu clienții și partenerii de afaceri;
  • Căutam mereu să performăm;
  • Ne distrăm în tot acest timp.
Vezi toate oportunitatile Huf!

LinkedIn