Noutati @ Angajatori de TOP

SECTORUL IT IMUN LA CRIZA DE CORONAVIRUS: Exista joburi pentru peste 10.000 de noi angajati anual

SECTORUL IT IMUN LA CRIZA DE CORONAVIRUS: Exista joburi pentru peste 10.000 de noi angajati anual

 

Programatorii, dar si toti ceilalti angajati in sectorul IT, au simtit oficial cel mai putin consecintele pandemiei provocate de noul coronavirus.

Acest lucru confirma faptul ca in tara noastra exista un deficit anual de cel putin 10.000 de experti IT, iar joburile in acest sector au ramas in topul celor mai bine platite.

 

 

Cu alte cuvinte, sectorul IT din Romania devine tot mai important comparativ cu alte ramuri industriale, si asta din mai multe motive: dupa calitatea joburilor si a salariilor mai mari si de cateva ori fata de cele medii, deoarece inregistreaza cea mai mare crestere de export, venit si angajati. Pe langa asta, posibilitatea unei angajari usoare, numeroase beneficii si programul de lucru flexibil sunt doar cateva dintre motivele care fac ca in sectorul IT sa nu fie someri.

Desi un salariu excelent si un loc de munca garantat au fost de mult timp principalele caracteristici ale domeniului mentionat, aceste cifre au dezvaluit ceva nou - acum este cel mai bun moment pentru a intra in lumea IT.

Domeniul cu cea mai rapida crestere in cautarea de noi experti

Ultimele cercetari au aratat ca industria IT din Romania este considerata singurul domeniu in care consecintele pandemiei nu au lasat aproape niciun fel de urme si care se extinde cu o viteza incredibila. Acest trend a contribuit la lipsa de experti instruiti in toate sectoarele tehnologiei informatiei, nu numai cei mai experimentati, ci si cei care se afla la inceputul carierei lor.

Programatorii, dezvoltatorii de aplicatii mobile, administratorii de retea, managerii si designerii IT care au cele mai moderne abilitati, nu doar ca nu trebuie sa astepte dupa un job, ci deja au parte de chinuri „dulci”.

Spre deosebire de alte joburi, „problema” lor este alegerea unui job, cel mai bun din numeroasele oferte. Avand in vedere importanta tot mai mare pe care o au programele, aplicatiile mobile, site-urile web si alte produse din sectorul IT in viata noastra, in viitor acest domeniu va fi, cu siguranta, un loc ideal pentru construirea unei cariere profesionale.

 

Ce se cere la concursurile pentru joburi in IT

Pentru a face parte din lumea IT, trebuie sa aveti o educatie de calitate si sa va pregatiti bine pentru viitorul job.

Pe langa invatarea sarguincioasa, ca sa incepeti o cariera de succes in IT, trebuie sa dobanditi si abilitati de afaceri suplimentare, precum si sa stiti sa va puneti cunostintele in aplicare.

O dovada foarte buna ca aveti astfel de abilitati este si detinerea de certificate internationale recunoscute ale marilor companii si organizatii internationale de IT, precum Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk. Prin combinatia acestor cunostinte si certificate va veti deosebi de concurenta si veti fi cu un pas mai aproape de noul job fata de aceasta.

 

 

Cunostinte necesare in mai putin de un an

Cel mai bun lucru este usurinta cu care se ajunge la cele mai cautate abilitati din zilele noastre. Mai mult, ca sa ajungeti la cunostintele necesare pentru gasirea primului job in domeniul IT, aveti nevoie de mai putin de un an de zile de scolarizare de calitate.

LINK Academy este considerata lider in educatia viitorilor experti IT din regiune. Programul structurat, care nu dureaza mai mult de un an de zile, si profesorii dedicati care va vor ajuta in timpul studiului si al lucrului la proiecte reale sunt o garantie ca veti obtine un job inca din timpul scolarizarii sau foarte repede dupa finalizarea acesteia. Pe langa asta, sansele de succes sunt mai mari daca le cautati in aceste domenii: programare, administrare, design si multimedia, design 3D&CAD, IT business sau dezvoltarea aplicatiilor mobile.

Daca alegeti o scoala de calitate, puteti obtine si numeroase beneficii care usureaza semnificativ procesul de gasire mai rapida a unui job. De exemplu, cursantii LINK Academy, cu o scolarizare completa de un an de zile, pe care o pot face in clasa sau online, primesc si o perfectionare gratuita de limba engleza sau germana pentru munca in strainatate, posibilitatea de a face practica de specialitate, precum si pentru legatura cu companiile din regiune care, prin intermediul Centrului de Dezvoltare a Carierei, cauta experti noi in IT.

 

Acesta este momentul potrivit pentru toti cei care vor sa gaseasca un job in IT bine platit

Daca sunteti pregatiti sa investiti un an in cunostinte dumneavoastra, usa catre un job in IT foarte bine platit va este larg deschisa. Acum este cel mai bun moment!

La LINK Academy este deschisa perioada de inscrieri pentru noua generatie de cursanti la cele mai bune preturi, asadar, pe viitorii experti IT care decid sa inceapa scolarizarea in perioada urmatoare, ii asteapta o economisire de pana la 35%.

Pentru a afla cum va puteti incepe cel mai bine cariera in IT, accesati acest link.

(Grabiti-va, deoarece aceasta oferta speciala este valabila doar pentru un anumit numar de cursanti).

 


LinkedIn