Noutati @ Angajatori de TOP

Ce sa faci cand ramai fara seriale



Majoritatea dintre noi fiind lipiti de cea mai apropriata priza si Wi-fi-ul cu cel mai puternic semnal, am decis deja care vor fi Work From Home Resolution-urile noastre pentru perioada aceasta nedeterminata.

Unii dintre noi, mai evlaviosi, au decis ca vor investi plictiseala in terminarea multelor carti incepute simultan si descoperirea unor alte pasiuni: pictatul, desenatul, scrisul.

Cei mai dinamici s-au vazut obligati sa inlocuiasca alergatura birou-sala-casa cu cateva serii in plus sau sa lucreze grupele de muschi putin mai neglijate in trecut.

Cei aventurosi dintre noi, au vazut in acest Work From Home o oportunitate de a invata abilitati noi: gatitul, invatarea a 3 limbi orientale sau chiar cantatul la chitara aia prafuita pe care nu te-ai indurat nici sa o arunci, nici sa o dai.

Marea majoritate insa, a terminat cam orice serial si film disponibil pe Netflix si HBO GO si mai ca nu se apuca sa-si scrie si produca propriul lungmetraj.

Indiferent din ce categorie faci parte, venim catre tine cu o alta solutie anti-plictiseala:
Cel mai mare targ online de cariera din Romania - Angajatori de TOP Online.

Iata ce poti sa faci la Angajatori de TOP Online:

Printre episoadele din Friends/Casa de Papel si facutul de clatite poti participa la unul din zecile de webinarii tinute de specialistii in domeniu, din partea companiilor partenere pe teme precum:
 
Aici poti afla sfaturi practice din toate domeniile de interes si te poti inspira din povestile de succes ale speakerilor.

Printre lectiile de chitara si maratonul de Harry Potter poti afla cele mai noi tendinte in materie de Machine Learning and AI, Web and Mobile, Java&Security, Smart Everything in cadrul evenimentului online TechTalks.
 
Oricand in timpul zilei poti interactiona direct cu companiile participante la targul online prin intermediul plaformei de Live Chat. Aici poti primi in timp real raspuns la toate curiozitatile tale si poti afla toate informatiile care te intereseaza direct de la sursa.

Oricand in timpul zilei si noptii, pentru ca stim ca multi dintre noi au trecut pe fus orar de State poti aplica la sute de joburi din toate domeniile, iar daca nu vezi o oportunitate potrivita pentru tine poti aplica direct la compania preferata iar ei te vor contacta daca au pozitii deschise in alte departamente in care te-ai potrivi sau daca au programe in viitor.

Daca stai bine cu multi-tasking-ul platforma noastra iti permite sa faci toate cele de mai sus in acelasi timp.

Profita la maxim de perioada aceasta si fa-ti curaj sa iesi din rutina ta zilnica! Ia taurul de coarne si participa la Angajatori de TOP Online!
 
Participa la Angajatori de TOP Timisoara!   Participa la Angajatori de TOP Bucuresti!

LinkedIn