Webinar Toastmasters: The success in failure @ Angajatori de TOP Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Webinar Toastmasters: The success in failure @ Angajatori de TOP Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.04.2020

  Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale. Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris! Stai cu ochii pe noi!

  Toastmasters International 
  este o organizatie non-profit care gestioneaza cluburi din intreaga lume, cu scopul de a-si ajuta membrii sa isi dezvolte abilitati de vorbit in public si leadership.

  In programul Toastmasters membrii invata prezentand discursuri si dezvoltandu-si abilitati de leadership intr-o atmosfera pozitiva si prietenoasa. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela ca membrii isi evalueaza unii altora discursurile, nu exista un instructor.

  Miscarea Toastmasters a luat amploare si in tara noastra, primul club infiintat fiind in Timisoara in anul 2008. La scurt timp, a urmat Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Iasi, Satu-Mare, Suceava, Braila, Arad, Constanta, Botosani si Radauti.

  Hai si tu la Webinarul de Cariera de la Angajatori de TOP!
   

  Speaker: Dan Maranduc 

  Dan a descoperit dezvoltarea personală acum 9 ani și de atunci a fost cucerit de acest domeniu datorită impactului pozitiv pe care acesta l-a avut în viața sa.

  Din 2017 este Coach, Trainer și Speaker certificar John Maxwell Team iar misiunea sa este aceea de a oferi suport și de a adăuga valoare persoanelor dornice de creștere personală și determinate să-și ducă viețile și afacerile la următorul nivel.


  Webinar: The success in failure
   

  „Dacă începi să vezi pierderile ca pe niște oportunități de a te dezvolta învățând ceva din ele, atunci vei deveni de neînvins. În viață vei avea și neplăceri, însă dacă ești echipat așa cum se cuvine, pierderea în sine nu te va copleși. Cel ce va trage învățăminte după ce a trecut prin momente mai puțin fericite va fi stăpânul propriei vieți.” John Wooden jucător și antrenor emerit de baschet

  Te aștept la webinar să căutam lecțiile din eșecuri. J
   

  Cand si unde te asteptam?
   

  • 25 Martie, ora 11:00-12:00
  • Online
   

  Profilul participantului

  • Daca esti student, proaspat absolvent sau chiar si cu experienta esti asteptat la acest webinar.
  • Entuziastii care vor sa afle mai multe despre perspectivele asupra succesului, dar si despre esec.

  Cum te inscrii rapid si usor:

  1.  Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine.

  2.  Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.

  3. Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.

  4.  Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final
   

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.