Noutati @ Angajatori de TOP

Ești șomer si vrei să înveți IT? Școala informală de IT are o soluție pentru tine!

Ești șomer si vrei să înveți IT? Școala informală de IT are o soluție pentru tine!

 

Ți-ai pierdut locul de muncă? Ești interesat de o reconversie profesională spre IT?

Vrei să înveți IT si să plătești contravaloarea cursurilor după ce te angajezi?

 

Cea mai ambițioasă platformă de educație non-formală și reconversie profesională din România, lider în domeniul educației alternative, vine în ajutorul celor și-au pierdut locul de muncă (din România / din afara granițelor țării) sau se află în șomaj tehnic, cu un program prin care reconversia spre IT se face acum, iar plata cursurile abia după angajare. În acest fel, cei interesați de o carieră în IT vor începe cursurile predate de mentorii practicieni ai Școlii informale de IT, având un suport continuu pentru a-și găsi un loc de muncă în IT și a achita contravaloarea cursurilor.

 

Lansat în Septembrie 2020, programul Digital People a targetat inițial doar șomerii care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei cu SARS-CoV-2, dar după evaluarea celor peste 100 de aplicații primite în mai puțin de o lună de la lansare, Școala informală de IT împreună cu BCR Social Finance, finanțatorul programului, au decis lărgirea grupului țintă către toți cei care nu au un loc de muncă, dar îndeplinesc criteriile de înscriere în program, disponibile aici.

 

Inițiativa Digital People le oferă cursanților șansa să înveţe skill-uri digitale noi și să se specializeze în domenii aflate la mare căutare pe piața forței de muncă, precum Java Development, Software Testing, Web Development (JavaScript) sau Python Development. Cursurile durează în medie 4-5 luni. Sesiunile de Soft Skills și Interview Preparation incluse în program sunt menite să-i ajute pe absolvenți să se angajeze mai ușor după finalizarea cursurilor.

 

Înscrierile se desfășoară până în 30 noiembrie 2020, prin completarea formularului de înscriere disponibil online pe pagina programului (www.scoalainformala.ro/digital-people), unde poate fi accesat și regulamentul campaniei.

 

Până în 31 octombrie, Școala informală de IT are o ofertă aniversară, pentru cei 7 ani de emoții și încercări, linii de cod și fragmente de viață scrise alături de peste 5000 de absolvenți. Oferim un discount de 70 de euro la toate cursurile de inițiere, pregătire sau specializare în IT, disponibile pe website-ul Școlii. Comunitatea activă de peste 170 de mentori practicieni din mari companii IT naționale și internaționale oferă mentorat și coaching atât celor aflați la început de carieră, dar și celor experimentați, în căutarea unor noi provocări.


LinkedIn