Noutati @ Angajatori de TOP

Workshopuri dedicate carierei tale la Angajatori de TOP din Timisoara



Workshopuri dedicate carierei tale la Angajatori de TOP din Timișoara

 

Angajatori de TOP cel mai mare eveniment din Banat dedicat creșterii și dezvoltării profesionale se va desfășura primăvara aceasta în perioada 17-18 martie în Timișoara la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul va aduce împreună angajatori și specialisti pentru a discuta despre cele mai importante probleme pe care le poți întâmpina în viața profesională și a oferi soluții concrete pentru acestea. Profită de această oportunitate și primește sfaturi de la experți din diferite domenii!

 

Unul dintre punctele de interes ale evenimentului sunt workshopurile business, care vor aborda teme cheie precum: cum să ai un interviu de succes, cum să îți creezi un CV complet dar și discuții despre inteligența emoțională la locul de muncă. Aceste workshopuri vor fi prezentate de specialiști în domeniu și vor oferi sfaturi utile și informații valoroase pentru cei ce sunt în căutarea unui job sau doresc să facă o schimbare în carieră.
 

.De ce să participi la workshopuri dedicate dezvoltării tale?.
 

Inteligența emoțională la locul de muncă poate fi considerat un aspect important al dezvoltării personale. Acesta se concentrează pe cum să îți îmbunătățești abilitățile emoționale și să le aplici la locul de muncă, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra stării tale de bine și a relațiilor cu colegii și angajatorii tăi.

 

În plus, în cadrul atelierelor noastre poti învăța  cum sa îți creezi un CV complet și cum să impresionezi angajatorul în cadrul interviului, poți descoperi secerte care te vor ajuta să îți dezvolți încrederea în ține și să te simți mai sigur în diferite situații profesionale. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra stării tale de bine și a calității vieții tale în general. Prin participarea la workshopurile business, vei avea oportunitatea de a te dezvoltăa atât profesional, cât și personal.
 

Descoperă .AICI. întrega agenda
 

Iată de ce cred că participarea în cadrul evenimentului ar aduce plus valoare în dezvoltarea ta profesională dar și personală:

📌Alături de Mircea Dragu - psiholog, cu experiență în special în zona de psihoterapie individuală adulți, vom descoperi cum să recunoaștem burnout-ul în viața profesională, cum îl putem evita și care sunt pașii pentru a te regăsi după o astfel de perioadă. Înscrie-te acum gratuit
 

📌Fiecare dintre noi are emoții atunci când trebuie să vorbească în fața unui grup mai mare de persoane. Rebeca Peca - președintele Timișoara Toastmasters, ne va împărtăși modalități prin care putem avea un discurs clar și de impact și cum putem trece peste emoțiile vorbitului în fața unui public. Înscrie-te acum gratuit
 

📌După 2 ani de pandemie și schimbări semnificative în modul de lucru, reprezentații Continental Tires ne vom prezenta ce caută angajatorii în anul 2023 și care sunt criteriile pe care le urmăresc în alegerea noilor angajați. Înscrie-te acum gratuit
 

📌Alătură-te experților companiei ContiTech pentru un workshop interactiv de carieră în cadrul căruia vei obține sfaturi și răspunsuri importante în creionarea parcursului tău profesional. Înscrie-te acum gratuit

 

.GIVEAWAY ALERT!!.

Participă la workshopurile Angajatori de TOP și ai șansă să câștigi o Brățară fitness Huawei Band 7 pe zi. Ești curios ce trebuie să faci?  Află AICI.

 

👀💥 primul pas în carieră și participă la o experiență completă în ceea ce privește viitorul tău!



LinkedIn