Noutati @ Angajatori de TOP

De ce sa-ti creezi CV pe hipo.ro?



Pentru multi dintre noi inceputurile reprezinta partea cea mai dificila a parcursului nostru, iar gasirea unei cariere potrivite nu constituie o exceptie. De aceea, cel mai mare targ de carieraAngajatori de TOP iti propune o noua perspectiva: Cum ar fi sa iei taurul de coarne si sa incepi sa actionezi pentru a capata ce iti doresti?

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe Hipo.ro daca nu ai deja unul, sa-ti completezi CV-ul, sa te inscrii si sa participi la cel mai mare targ de cariera din Romania, care va avea loc pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si pe 29-30 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Inca nu ti-ai creat CV-ul pe Hipo.ro? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa il completezi chiar acum:

1. Contul Hipo.ro se creeaza imediat. Dureaza mai mult sa termini de citit acest articol decat sa iti faci cont Hipo.ro. In plus, poti importa datele tale de pe Facebook sau LinkedIn pentru a fi si mai rapid.

2. CV-ul iti ofera acces rapid si simplu la toate oportunitatile de cariera potrivite tie! Cei mai importanti angajatori din tara: HELLA, BCR, ENEL, Siemens, Veeam, Continental si nu numai sunt in cautare continua de participanti entuziasmati.

Completeaza-ti CV-ul, asigura-te ca e impecabil si aplica la toate pozitiile deshise in care ai vrea sa lucrezi.

3. Indiferent de nivelul de experienta (student, absolvent sau senior), varsta sau domeniul in care vrei sa activezi oportunitatile de pe Hipo.ro sunt la dispozitia ta rapid, simplu si sigur.

Angajatorii cauta studenti, masteranzi, proaspat absolventi, tineri profesionisti sau seniori dornici de dezvoltare, ce sunt in cautarea unui parcurs profesional de succes.

Te tinem la curent cu cele mai fresh oportunitati prin alerte saptamanale in care iti prezentam joburile disponibile filtrate prin preferintele si nivelul tau de experienta.

4. Vei participa la cea mai buna sansa de a capata ce iti doresti prin cele mai cool evenimente de recrutare din tara:
 
TIMISOARA, 15 - 16 martie 2024, Centru Regional de Afaceri

BUCURESTI, 29 - 30 martie 2024, Sala Palatului

ONLINE, 20 martie - 21 aprilie 2024, pe hipo.ro


Interactiunea directa cu angajatorii intr-un context friendly si relaxant, posibilitatea de a primi raspuns la orice intrebare, zeci de Workshop-uri de cariera si Techtalks sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa-ti faci curaj si sa vii la Angajatori de TOP, iar daca totusi nu reusesti sa ajungi, iti recomandam Angajatori de TOP Online unde poti aplica rapid la posturile disponibile in cadrul companiilor..

5. CV-ul de pe Hipo.ro poate fi vizualizat si poti fi contactat pentru un job, chiar daca nu ai aplicat pentru acel job atata timp cat CV-ul tau este public. Poti crea pana la 5 CV-uri si le poti modifica oricand doresti accesand pagina CV-uri din contul tau hipo.ro.

Pentru a participa la Angajatori de TOP nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa il descarci in format BarCode pe telefon si sa-l ai la indemana in ziua evenimentului.

De ce CV Barcode?

1. CV-ul BarCode iti ofera posibilitatea de a intra in doar cateva secunde in baza de date a angajatorilor. Astfel vei putea aplica instant la toate oportunitatile de cariera pe care le descoperi si vei fi contactat daca apar si altele.

2. Daca decizi sa modifici CV-ul dupa ce ai participat la targ, angajatorii care ti-au scanat CV-ul vor avea acces la varianta actualizata.
 
Creeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro, descarca-l in format BarCode si vino la Angajatori de TOP sa primesti ce meriti si ce iti doresti!
 
Creeaza-ti CV-ul acum!

LinkedIn