TechTalks te conecteaza cu cele mai noi tendinte in technologie
Primăvara aceasta continuăm tradiția în materie de tehnologie cu cea de-a 12-a ediție TechTalks, în Timișoara pe 21 martie, și în București, pe 28 martie.

Timp de 5 ani și jumătate evenimentul a adus împreună pasionați de tehnologie, specialiști în domeniu , manageri internaționali și antreprenori din industria IT&C, pentru a împărtăși cele mai captivante proiecte ale companiilor de TOP din Romania. Participarea lor la TechLab-urile și Conferințele din cadrul evenimentului a contribuit la susținerea comunității de IT-ști din România.

Ca de fiecare dată, evenimentul TechTalks își propune să ofere conținut tehnic de valoare participanților, prin intermediul temelor abordate și a speakerilor prezenți. Care sunt noutățile din această primăvară?

TechTalks revine în inima Banatului primăvara aceasta cu 3 conferințe fresh: Java, Security, Machine Learning&AI, adresate profesioniștilor și cu o serie de TechLab-uri pentru pasionați, studenți sau începători care reunesc tematici precum: Product Management, Big Data&Cloud, DevOps, etc.

Conferințele sunt susținute de reprezentanții companiilor Continental, Visteon, Hella, SAP, Virtual7, Cognizant Softvision, Vitesco Technologies, BearingPoint, Atos, ZF, dar și de speakeri internaționali din U.K. și Germania.
  Cea de-a 12-a ediție revine cu 4 conferințe pe teme de actualitate (Machine Learning & Artificial Intelligence, Web and Mobile, Smart Everything, JAVA & Security) adresate pasionaților de IT&C, susținute de speakeri din companii precum: Siemens Industry Software, BearingPoint, Wipro Technologies, Emia.com, Kalypso și EY Romania.

Pentru juniori, evenimentul reunește o serie de 6 TechLab-uri care se bazează pe rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști din cadrul companiilor Harman, LSEG Romania, Societe Generale European Business Center.Iată de ce credem că nu ar trebui să ratezi TechTalks:
  • Este un eveniment cu tradiție în București având deja 11 ediții la activ;
  • S-a bucurat de prezența a peste 10 000 de participanți de-a lungul celor 11 ediții in Timisoara si Bucuresti;
  • Tratează subiecte de actualitate în zona de IT&C și aduce în discuție inovațiile din 2020;
  • Sesiunile se bazează pe studii de caz, demonstrații live, proiecte actuale și situatii concrete din industria IT&C;
  • Speakerii care susțin sesiunile sunt manageri, specialiști în domeniu care îți răspund la intrebări și îți testează cunostințele;
  • Este un mediu propice networking-ului și sharing-ului de informații;  
  • Acoperă o plajă largă de subiecte de interes atât pentru juniori prin TechLab-uri, cât și pentru profesioniști prin intermediul celor 4 conferințe;
  • 67% dintre participanții ediției anterioare ar recomanda evenimentul mai departe datorită temelor abordate.

Intrarea este liberă, iar accesul se face pe baza înscrierilor în prealabil pe Hipo.ro, deoarece locurile sunt limitate.
Asadar TecTalks te invită să fii față în față cu tehnologia.

Agenda TechTalks poate fi accesată la următorele link-uri:

TechTalks Timișoara 21 martie 2020
TechTalks București 28 martie 2020

Let's Tech&Talk!
 LinkedIn