Noutati @ Angajatori de TOP

TechTalks te conecteaza cu cele mai noi tendinte in technologie




Toamna aceasta continuăm tradiția în materie de tehnologie cu cea de-a 13-a ediție TechTalks. Evenimentul se va desfășura online, pe 19,20 & 21 octombrie pentru pasionatii de tehnologie din Timișoara și pe 27, 29 & 30 octombrie pentru cei din București și proximitate.

Timp de 6 ani evenimentul a adus împreună pasionați de tehnologie, specialiști în domeniu , manageri internaționali și antreprenori din industria IT&C, pentru a împărtăși cele mai captivante proiecte ale companiilor de TOP din Romania. Participarea lor la TechLab-urile și Conferințele din cadrul evenimentului a contribuit la susținerea comunității de IT-ști din România.

Ca de fiecare dată, evenimentul TechTalks își propune să ofere conținut tehnic de valoare participanților, prin intermediul temelor abordate și a speakerilor prezenți. Care sunt noutățile din această toamnă?

TechTalks revine în inima Banatului toamna aceasta cu 3 conferințe fresh: Java, DevOps si AI & Machine Learning, adresate profesioniștilor și cu o serie de TechLab-uri pentru pasionați, studenți sau începători care reunesc tematici precum: Product Management, Software Development etc.

Companiile care si-au anuntat deja prezenta la evenimentul online din Timisoara sunt: Continental, Virtual 7, Bosch Service Solutions, Cognizant Softvision, etc.

Acestea vor fi insotite de prezenta speakerului international, Jason Yee, care este
 Director Advocacy in cadrul Gremlin, unde îi ajută pe oameni să construiască sisteme durabile învățând din modul în care eșuează.De asemenea, el conduce practicile interne de Chaos Engineering pentru a face Gremlin un mediu mai bun si sigur.

In cadrul conferintei Jason va detalia cum Gremlin a experimentat propriile practici de Chaos Engineering in cadrul companiei pentru a maximiza fiabilitatea și a minimiza întreruperea activității de dezvoltare.

De asemenea ne vom bucura de prezenta si input-ul lui Victor Rentea in Conferinta de Java, unul dintre cei doi campioni Java din România și profesor in cadrul Universitatii Politehnica din București. În primăvară a renunțat la jobul de Lead Arhitect in IBM și acum lucrează ca trainer independent, predând și consultând dezvoltatori în zeci de companii în fiecare zi, din întreaga Europă. El este un maniac oficial cand vine vorba de Clean Code și Testing și își va împărtăși pasiunea cu noi în sesiunea sa.
 
Cea de-a 13-a ediție revine cu 3 conferințe pe teme de actualitate (Machine Learning & Artificial Intelligence, QA & Testing și JAVA ) adresate pasionaților de IT&C.

Editia asta se bucura de  un line-up foarte fain cu speakeri internationali:
  1. Alexander Andelkovic - Senior Agile Testing Lead at King
  2. Ties van de Ven - Senior Software Engineer @ Jdriven
  3. Darko Meszaros, Senior Technical Evangelist, Amazon Web Services
Pe parcursul celor 3 conferinte vom analiza cateva cauze principale ale erorilor și complexității și vom vedea ce putem face pentru a preveni acest lucru, vom folosi inteligenta Artificiala pentru a testa Candy Crush Saga si nu in ultimul rand vom descoperi ca oricine poate folosi AI si Machine learning in AWS.

Pentru juniori, evenimentul reunește o serie de TechLab-uri care se bazează pe rezolvarea unor studii de caz. Companiile care si-au anuntat deja prezenta sunt: Veeam Software,  Societe Generale European Business Services, Huawei GOC

Iată de ce credem că nu ar trebui să ratezi TechTalks:
  • Este un eveniment cu tradiție având deja 12 ediții la activ;
  • S-a bucurat de prezența a peste 10 500 de participanți de-a lungul celor 12 ediții in Timisoara si Bucuresti;
  • Tratează subiecte de actualitate în zona de IT&C și aduce în discuție inovațiile din 2020;
  • Sesiunile se bazează pe studii de caz, demonstrații live, proiecte actuale și situatii concrete din industria IT&C;
  • Speakerii care susțin sesiunile sunt manageri, specialiști în domeniu care îți răspund la intrebări și îți testează cunostințele;
  • Este un mediu propice networking-ului și sharing-ului de informații;  
  • Acoperă o plajă largă de subiecte de interes atât pentru juniori prin TechLab-uri, cât și pentru profesioniști prin intermediul celor 4 conferințe;
  • 83,33% dintre participanții ediției anterioare ar recomanda evenimentul mai departe datorită temelor abordate.

!!! Inregistrarea este gratuita, iar participarea se face prin inscriere in prealabil pe Hipo.ro.
Asadar TecTalks te invită să fii față în față cu tehnologia.

Agenda TechTalks poate fi accesată la următorele link-uri:

TechTalks Timișoara - 19, 20 & 21 octombrie
TechTalks, 27, 29 & 30 octombrie

Let's Tech&Talk!

P.S: Pentru a ne asigura ca raspundem cat mai bine nevoilor si aspiratiilor tale in ce priveste dezvoltarea carierei, noi - echipa Angajatori de TOP, te rugam sa aloci 2 minute pentru a completa acest scurt survey:  https://bit.ly/2SMviMG. Opiniile tale ne vor ajuta sa construim un eveniment de cariera mai valoros, cu un continut adaptat situatiei din prezent.

LinkedIn