Noutati @ Angajatori de TOP

De ce sa aplici pentru un job acum?



Desi situatia actuala a inghetat multe procese si domenii, noi impreuna cu partenerii nostri incercam sa gasim solutii unde lumea vede doar probleme.

Astfel intampinam acest context cu calm si ne pregatim temeinic pentru normalul care va sa vina.

Pentru multi dintre noi perioada aceasta este mai tensionata prin prisma posibilitatii periclitarii sigurantei financiare a familiei noastre rezultate din nesiguranta domeniului in care activam sau a activitatii economice desfasurate.

De aceea, ca raspuns la incertitudinea prezentului venim catre voi cu o solutie moderna, adaptata situatiei actuale:

Cel mai mare targ de joburi din Romania s-a transformat in cel mai mare eveniment de job hunting online.

De ce sa participi totusi in aceste momente la Angajatori de TOP?

1. Indiferent de forma Angajatori de TOP ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un loc de munca

Reprezentanti de top din toate domeniile iti propun sute de oportunitati reale de cariera deschise tuturor nivelurilor de experienta (entry-level, intermediar sau seniori)

2. Angajatori de TOP nu este doar un eveniment de recrutare, ci o oportunitate foarte buna de a face networking si a invata lucruri noi:
 
  • Poti primi raspuns la toate curiozitatile tale referitoare la o companie, pozitiile si programele acesteia direct de la sursa prin intermediul platformei de LiveChat;
     
  • Poti primi sfaturi de cariera si te poti inspira din povestile de succes ale speakerilor din cadrul webinariilor;
     
  • Poti sa descoperi cele mai cool si in trend solutii in materie de Machine Learning and AI, Web and Mobile, Java&Security si Smart Everything in cadrul evenimentului TechTalks.
3. Datorita situatiei actuale, multe companii sunt in restructurare si isi regandesc strategiile pentru a se pregati de reintrarea in normal. Deci a aplica in avans si a parcurge filtrele de selectie in aceasta perioada constituie un avantaj clar, cel putin la nivel de timp.

4. Sunt domenii care prospera si angajeaza mai mult in aceasta perioada, resursa umana fiind indispensabila.
 
5. Exista domenii unde planurile de recrutare nu s-au schimbat, ci chiar s-au deschis oportunitati pentru cei care nu au o experienta vasta in domeniu precum domeniul IT (aici trecerea catre a lucra de acasa a venit natural, fara eforturi majore) sau domeniile unde se utilizeaza cunostiintele economice de nivel 1.
 

Angajatori de TOP vine catre tine cu oportunitati reale si unice de cariera, chiar si in aceasta perioada. Tot ce trebuie sa faci pentru a putea profita la maxim este sa iei taurul de coarne, sa-ti completezi CV-ul si sa aplici.


 

LinkedIn