Noutati @ Angajatori de TOP

Proiecte derulate in cadrul Filtration Group Timisoara

Cosmin Anghelescu, Head of Design&Development Timisoara

Eu am inceput in urma cu mai bine de sapte ani si pot spune ca fiecare an ne-a adus proiecte din ce in ce mai complexe,atat pe plan tehnic, cat si in ceea ce priveste dezvoltarea noastra ca si organizatie. Echipa s-a dezvoltat continuu si s-au construit prietenii. Am incercat, de fiecare data, sa trecem impreuna peste momentele mai dificile, dar mai ales sa sarbatorim succesele. Cu o echipa relativ mica, dar cu o putere de munca si o creativitate mereu incercate am adus in locatia noastra din Timisoara proiecte interesante, dar, mai ales, am dezvoltat produse complet noi.

Ca de fiecare data calitatea relatiilor interumane ce le-am construit a contribuit decisiv la bunul mers al lucrurilor si la rezultate remarcabile.

Daca ar fi sa mentionez cateva proiecte as mentiona gama ASL (Aerosols Separator Light), proiectul TCU (Tower Conditioning Unit),relocarea proiectului GEMA, dar daca ar fi sa vorbesc despre proiecte de care suntem cu adevarat mandrii, as vorbi despre proiectul "Nacelle" sau despre proiectul DUERR.

Proiectul Nacelle se refera la o unitate de filtrare la admisia aerului in nacela unei turbine eoliene (air intake) in scopul racirii echipamentelor electrice. Colaborarea cu laboratorul de testare FG din Germania, precum si cu entitati externe FG a contribuit la dezvoltarea produsului, insa efortul echipei din Timisoara a fost determinant in desavarsirea mai multor generatii ale produsului.

Marea provocare in perioada de dezvoltare au fost reprezentate de alegerea materialelor pentru a face fata conditiilor variate de mediu, precum si trecerea de la generatia a doua, cu caracasa din otel inoxidabil, la generatia a treia cu carcasa obtinuta din LLDPE, prin rotoformare. In prezent 

proiectul se afla la a treia generatie si genereaza o parte semnificativa din cifra de afaceri a FG Romania.

Proiectul Duerr este un proiect relativ nou si consta intr-o unitate de recuperare a surplusului de vopsea, in completarea echipamentelor ce compun o linie automatizata de vopsire a caroseriilor auto. Unitatea este constituita asemenea oricarei unitati de filtrare dintr-o carcasa cu usi de acces in scopul mentenantei, elemente filtrante si sistem de curatire de tip "back-flash".

Filtration Group participa la Angajatori de TOP Inginerie. Vezi oportunitatile disponibile si aplica la cele care se potrivesc profilului tau. 
 

LinkedIn