Noutati @ Angajatori de TOP

Elektrobit România angajează în cadrul noului proiect High Performance Computing





Elektrobit Automotive este lider global cu peste 30 de ani experiență în dezvoltarea de software în industria de automotive, premiat pentru produsele și serviciile oferite. Software-ul Elektrobit este prezent în peste un miliard de dispozitive electronice în peste 100 de milioane de vehicule și oferă soluții flexibile și inovatorare pentru infrastructura software din mașini, conectivitate și securitate, conducere automată și instrumente conexe.

În cei peste 30 de ani de activitate am stabilit relații strânse cu producătorii și furnizorii din industria producătoare de mașini, iar prin parteneriatele și proiectele noastre comune cu BMW, Daimler, Ford, GM, Volkswagen Group și Volvo înțelegem foarte bine procesul de software development din industria automotive. 

Succesul nostru se datorează în special angajaților noștri și pe această cale dorim să le mulțumim încă o dată pentru tot angajamentul lor. Este important pentru noi să oferim în permanență proiecte inovative, multe posibilități de dezvoltare în cadrul companiei și o atmosferă de lucru deosebită și plăcută pentru motivarea colegilor.

Suntem o companie care operează la nivel global (avem locatii în Europa, Asia și America de Nord). Primul sediu Elektrobit (EB) din România l-am deschis în anul 2013 în Brașov, având la finalul primului an primii 100 de angajați, iar a doua locatie Elektrobit din România este cea din Timișoara, deschisă în anul 2016. De la început suntem în continuă creștere, ajungând în 2021 la peste 300 de angajați în România. 

Headquarter-ul nostru din Brașov este un centru tehnologic care se concentrează pe Inteligență Artificială, tehnologia de dezvoltare AUTOSAR, sisteme avansate de Driver Assistance, Real-Time & High-Performance Computing, Conectivitate, In-Vehicle User Experience și System Engineering.

Sediul EB din Timișoara este în special un centru tehnologic pentru soluții de AUTOSAR. Dezvoltăm module și instrumente de configurare AUTOSAR și oferim soluții integrate pentru Electronic Control Units din mașinile moderne.

Una dintre tehnologiile spre care ne concentrăm atenția în această perioadă este cea de HPC (High Performance Computing) – termenul este folosit pentru utilizarea procesării paralele pentru a rula programe de aplicații avansate în mod eficient, fiabil și rapid. Strategia EB este să furnizeze toate instrumentele de basic software necesare clienților pentru a construi sistemele HPC.

Găsiți mai multe detalii aici: HPC (High Performance Computing) - Elektrobit Automotive Romania.

Industria automotive nu stă pe loc și la fel nici noi. Ca lideri în domeniu încurajăm în mod constant evoluția industriei și în acest sens creștem echipa din România unde avem posturi deschise în locațiile Elektrobit Automotive din Brașov și Timișoara. Căutăm viitori colegi programatori cu un nivel de experiență profesională medie și avansată atât pentru proiecte cu tradiție pentru locațiile din România cât și pentru proiecte noi inovative, la început de dezvoltare. Limbajele de programare folosite acoperă o gamă largă de oportunițăti, cum ar fi Embedded C, C++, Java, Python și Testing.

Găsiți mai multe detalii aici: Elektrobit Automotive Romania

Redactat: Sofian Camelia – HR Specialist, Elektrobit Automotive Timișoara
                                               

LinkedIn