ABC Human Capital - un partener de incredere al companiilor si al candidatilor



In ultimii doi ani, piata muncii si modul in care lucram zi de zi s-au aflat in continua schimbare. Pe de o parte, avem companiile care se confrunta cu provocarea de a mentine productivitatea si rezilienta angajatilor, pe de alta parte tot mai multi candidati se afla in cautarea unor noi oportunitati de cariera. In acest context, ABC Human Capital, ca agentie de recrutare, joaca un rol din ce in ce mai important. Pentru a mentine o afacere de succes si un avantaj competitiv, calitatea echipei este un element esential. De peste 15 ani, ABC Human Capital sustine companiile si candidatii cu servicii de recrutare care ii ajuta sa obtina maximul de beneficii.

Desi avem parte de atat de multe schimbari, pentru noi misiunea noastra ramane si astazi la fel de importanta – ne dorim sa ajutam organizatiile sa creasca si sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii: cel uman. Echipa noastra de recruteri gestioneaza fiecare proces de recrutare cu profesionalism, grija si responsabilitate pentru a asigura succesul partenerilor nostri.

Din anul 2005, ABC Human Capital este un partener de incredere al companiilor in procesele de recrutare pentru gasirea celor mai potriviti candidati. Am dezvoltat proiecte de head hunting si de recrutare pentru peste 250 de companii prezente pe piata din Romania. Desfasuram proiecte de recrutare pentru peste 20 de domenii dintre care amintim: FMCG, Contabilitate, IT, Telecom, Transport, Oil &Gas, Farma, Energie, Comert, Cercetare, Auto, Agricol, Retail, Constructii. Lucram cu afaceri mici, medii sau business-uri globale. Ce au in comun partenerii nostri? Isi doresc sa creeze echipe puternice si sa contribuie la schimbare in industriile in care activeaza.

Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level, ca parte din proiecte ample care vizeaza construirea unui departament tip start-up.

Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― selectia si recrutarea personalului reprezentand core business-ul nostru. In ultimii ani am adaugat portofoliului nostru proiecte de diagnoza organizationala, evaluare a performantelor si consultanta HR. Implementam totodata si programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca, prin furnizarea serviciilor de outplacement.


Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe networking, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri si alaturi de colaboratorii externi, campanii de marketing online si headhunting.

Punctul nostru forte? Construim relatii de incredere si de lunga durata cu partenerii nostri: le oferim servicii de recrutare eficiente, suntem atenti la nevoile si dorintele lor si punem mult suflet in fiecare proiect. Valoarea adaugata oferita de ABC Human Capital este generata de o selectie temeinica a candidatilor, implementarea unei strategii integrate a procesului de cautare, suport post-plasare&coaching, in vederea unei integrari armonioase.

Suntem una dintre cele mai importante agentii din recrutare prezente pe piata, iar esenta succesului nostru se datoreaza valorilor care ne ghideaza zi de zi: incredere, respect, atitudine castigatoare si parteneriat. Lucram si colaboram cu partenerii nostri in echipa si valorificam impreuna oportunitatile aparute. Ne-am propus sa ascultam cu atentie nevoie clientilor si candidatilor nostri, oferind la timp cele mai bune solutii de care au nevoie si asigurandu-ne ca toti partenerii nostri sunt pretuiti si respectati.

Ne puteti contacta la adresele de e-mail office@abchumancapital.ro si cv@abchumancapital.ro!

 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On