Career Guide - cele mai noi oportunitati si inspiratii de cariera



Piata joburilor se afla intr-o continua schimbare, asa ca cel mai important lucru este sa invatam sa ne adaptam si sa vedem directiile catre care se indreapta. Nu e simplu, nu e usor, dar nici imposibil. Iar acum, pentru a usura acest drum, venim cu o noua editie a Career Guide!
 

Ce este Career Guide?

Este un proiect Hipo.ro si editat de Catalyst Solutions, agentie de talent attraction si employer branding, cu scopul de a-ti oferi instrumentele necesare alegerii viitorului tau job.
 

Cu ce te poate ajuta?

  1. O imagine clara si detaliata a pietei de munca din Romania creata prin intermediul Topului 100 Cei Mai Doriti Angajatori, Top 20 Cei Mai Doriti Angajatori din Timis, Top 20 Cei Mai Doriti Angajatori din Cluj si alte clasificari in functie de cele mai mari orase si pricipalele profile (IT&C, Engineering, Business, Social Sciences, Medical / Pharmacological / Biology, Fast Growers).
  2. Oportunitati de cariera oferite de companiile participante, toate nerabdatoare sa te alaturi echipelor lor. Despre toate acestea poti afla din acest ghid si te invitam sa aplici pe www.hipo.ro.
  3. O serie de articole care iti arata cum functioneaza recrutarea pe timp de pandemie. Vei afla despre cum arata un proces de recrutare online, tips & tricks despre interviurile video, dar si telefonice.


Pe scurt, acest ghid iti ofera informatii despre cele mai noi oportunitati si inspiratii de cariera.


Te asteptam sa descoperi toate informatiile si insight-urile pregatite in acest Career Guide!


Check it out here ⏩ https://catalyst.docsend.com/view/nsxztvpnch8scqhj 


Companii participante: LIDL Romania, Continental, Huf Romania, Makita, Penny, Molson Coors GBS, Imsat, Betfair Romania Development, Accesa, ON Semiconductor, Mega Image, P&G, DB Schenker GBS Bucharest, TPA Romania, Takeaway.com, Majorel Romania, Allianz Technology Romania, Valoris Center, Hipo.ro, Internship & Trainee Marathon.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI