Stiri cariera

Caut Angajator
Ce s-ar putea schimba in Codul Muncii?

Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus pot aduce schimbari in Codul Muncii, la propunerea patronatelor si sindicatelor.  

“Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” - A 8-a Editie a Conferintei Nationale a Asociatiei CIO Council Romania

CIO COUNCIL si Revista CARIERE organizeaza in zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, intre orele 14.00 - 17.00, a 8-a editie a Conferintei Anuale a Asociatiei CIO Council Romania pe tema ”Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).

Ce le lipseste tinerilor la primul job in pandemie?

Dobandirea abilitatilor soft skills este probabil, pentru tineri, al doilea cel mai important lucru care poate rezulta din experienta primului job. Insa ce se intampla atunci cand toata aceasta experienta se muta in mediul online?

MTH Digital lanseaza un program intensiv gratuit de cursuri de digital marketing

MTH Digital lanseaza MTH Digital Academy, program intensiv gratuit pentru pasionatii de marketing si e-commerce.

#DareToCode - Inscrie-te la Programmer’s Week in perioada 14-18 septembrie

Stim ca va place programarea, cele mai noi trenduri tehnologice si sunteti dornici sa Invatati mereu ceva nou, de aceea va recomandam sa va Inscrieti la cel mai mare eveniment tech organizat de Cognizant Softvision: Programmers’ Week.

EESTEC a dat startul inscrierilor pentru Soft Skills Academy
Stiri cariera

Am dat startul inscrierilor pentru evenimentul Soft Skills Academy! In acest an, training session-urile se axeaza atat pe dezvoltarea personala, cat si pe cea profesionala.

Design your future career at Top Talents Romania Connected

Pe 18 si 19 noiembrie vei avea sansa de a discuta cu speakeri internationali, manageri de la companii de top din Romania, reprezentanti ai acestor companii, precum si cu alti tineri talentati care se afla in cautare de job-uri entry-level, internship-uri sau programe de management-trainee.

KMG International (Rompetrol) continua programul de internship „Pregatit pentru Cariera”

KMG International (Rompetrol) a lansat a XX-a editie a programului de internship „Pregatit pentru Cariera”, destinat tinerilor care doresc sa urmeze o cariera in industria de petrol si gaze. In acest an, 55 de studenti si proaspat absolventi au fost selectati pentru a participa la o editie speciala a programului de pregatire.

Marcela Sumanariu, Bosch Service Solutions Timișoara: proactivitatea ne-a ajutat să ne adaptăm cu agilitate noii realități

Bosch Service Solutions Timișoara oferă oportunități de carieră în diverse domenii de activitate: Accountants (Acounts Payable, Accounts Receivable, General Ledger) cu diverse limbi străine, Controllers, Commercial Customer Specialists for Automotive, IT Tech Support, Security Systems Specialists, Purchasing Analysts, Reporting Expert, Auditor etc.

Topul Celor Mai Doriti Angajatori in 2020

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori 2020, desfasurat in perioada februarie-mai a acestui an, pe un esantion de 19.281 respondenti.