EESTEC Olympics 10


Esti gata de o noua provocare? Anul 2020 aduce o data cu primavara si hackathonul cu cele mai mari premii din UPB: EESTEC Olympics 10.  Maratonul de 24 de ore de programare intensa, sub forma unui Main Challenge realizat impreuna cu Bitdefender si Google este cheia provocarii noastre.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti aduni 3 prieteni, sa formati o echipa si sa va inscrieti pe www.eestec.ro/olympics pana pe data de 8 martie. Daca echipa voastra va fi printre cele 20 selectionate, va asteptam pe 28-29 martie in Biblioteca UPB unde veti incerca sa dezvoltati o aplicatie ce va va aduce mai aproape de marile premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I,1350€ pentru cei ce vor castiga locul al II-lea si 900€ pentru echipa de pe locul III.

Deoarece este a 10-a editie a evenimentului, si ne dorim sa avem cat mai multe echipe castigatoare, oferim studentilor sansa de a participa si la 3 competitii de tip Side Challenge, cu premii la fel de atractive, organizate impreuna cu BCR, EY si GROUP RENAULT.

Te regasesti in toate cele de mai sus si pasiunea pentru programare este mai puternica decat oricand? Poti aplica la toate!

Daca mai ai intrebari referitoare la editiile anterioare, premii sau parteneri, dar si alte detalii despre EESTEC Olympics, poti afla pe site-ul evenimentului www.eestec.ro/olympics sau pe pagina de facebook EESTEC Olympics. Ne vedem la maraton!




 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania