Stiri cariera

Caut Angajator
Tehnologia – campioana locurilor de muncă în România și în 2021

Industria tehnologiei s-a aflat în plină ascensiune în ultimii ani în România. Conform Institutului Național de Statistică, domeniul IT&C a avut o creștere economica de 2,4% în 2020 iar contribuţia acestui sector la formarea PIB a fost de 7%. Sectorul IT&C are un potential de dezvoltare foarte bun în România, în condițiile în care perioada pandemiei a precipitat...

LSEG anunta finalizarea cu succes a achizitiei Refinitiv

London Stock Exchange Group (LSEG) si Refinitiv si-au unit fortele pentru a deveni un furnizor mondial de infrastructura si date pe piata financiara.

Tinerii studenti sunt invitati la un Program de Shadowing in Parlamentul Romaniei

Diana Buzoianu, deputat in Parlamentul Romaniei, te invita la un Program de Shadowing in care vei descoperi procesul legislativ! Daca esti student, nu mai sta pe ganduri si aplica chiar acum la aceasta experienta inedita.

BCR ofera stagii de practica tinerilor IT-isti

Specialistii din departamentele de IT din cadrul BCR se ofera sa te ajute sa pui in practica ceea ce ai invatat pe parcursul facultatii! BCR este banca nr.1 din Romania, asa ca nu sta pe ganduri in ceea ce priveste seriozitatea acestora.

Join TRADEcho Team within LSEG Romania

Diana Dumitran, Development & QA Service Manager LSEG Romania shares knowledge about new job openings, what kind of colleagues she’s looking for and why you should join the TRADEcho team.

S-a dublat numărul de joburi postate de angajatori față de anul trecut

Dacă anul 2020 a fost foarte dificil pentru juniorii care și-au căutat un job,  anul 2021 aduce vești bune pentru aceștia deoarece volumul programelor pentru studenți/absolvenți a crescut cu 30%. Conform studiului Hipo.ro, 85% dintre angajatori își propun să recruteze în 2021 candidați entry-level, cu experiență sub 3 ani. Ca urmare, tinerii pot găsi la Angajatori de TOP 5 100 programe de internship...

METRO.digital – centrul strategiei de dezvoltare pentru METRO

In era digitala, provocarea in wholesale este de a oferi clientului o experienta cat mai personalizata, mai umana, de a-i lasa impresia ca interactioneaza cu o persoana care intuieste exact ce isi doreste, deci nu cu un simplu robot. Aceasta este provocarea si pentru METRO.digital, nou infiintata companie de tech a grupului METRO AG.

Future Skills Development: Workforce Upskilling - 18 martie

Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza joi, 18 martie, intre orele 14:00-16:30, evenimentul online cu tema Future Skills Development: Workforce Upskilling – prima editie din 2021 care continua seria Fast Forward inceputa anul trecut.

Iesi din anonimat si fa-te remarcat prin intermediul soft skillurilor
Stiri cariera

ASER da startul celei de-a XVI-a editii a proiectului Akademics, in mediul online!

BearingPoint Romania is looking for talents

Our Romanian team members are trusted advisers on operational excellence, technology innovation, and customer experience strategies. We are present in Romania since 2007, with more than 550 employees in Bucharest, Sibiu, Timișoara, and Iași. If you are enthusiastic too about a rewarding career path in consulting or software development, your place is at BearingPoint Romania! Check out the available positions.