Huawei se alatura proiectului NextGen Academy




Huawei se alatura proiectului NextGen Academy si aduce in fata voastra o tema cool si de actualitate – Understand Digitalization, ce va putea fi urmarita si dezbatuta in cadrul a trei webinarii live in lunile noiembrie si decembrie.

 

Cele trei webinarii vor aborda subiecte potrivite pentru pasionatii sau curiosii de si despre tehnologie. Astfel…


Pe 26 noiembrie, te invitam la webinarul 5G - The pipe from inside in cadrul caruia poti afla ce este 5G si care este diferenta dintre acesta si 4G, dar si concepte precum Math Over Radio sau Architecture of Slices;



Pe 3 decembrie, te provocam sa iei parte la discutia despre Cloud and AI – Technical Fashion! Descoperi care sunt solutiile Huawei de Cloud si AI, ce amenintari pot aparea in implemetarea acestora, dar si care sunt joburile viitorului ce vor pune in scena aceste tehnologii;



Nu in ultimul rand, pe 9 decembrie, webinarul Real Life but digital Environment isi propune sa elucideze misterul digitalizarii si al unei lumi in care traim si muncim printre roboti. De asemenea, participi la o dezbatere cu tema Too much VR? Missing R (eality).

 





Codrut Savulescu va fi mentorul ce te va conduce prin experienta de invatare si dezvoltare din cadrul academiei.

De-a lungul timpului, Codrut a condus operatiuni in cadrul unuia dintre cei mai mari jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania si s-a alaturat Huawei ca Senior Solution Manager, cu scopul de a proiecta prima retea comerciala 4G din Romania. Alaturi de echipa sa, Codrut se concentreaza si promoveaza o evolutie sanatoasa si stabila a digitalizarii.




 

Daca esti inginer, Software Developer sau pur si simplu pasionat de tehnologie, inregistreaza-te aici si ne vedem live cu Huawei incepand cu 26 noiembrie!


 



NextGen Academy este o initiativa Hipo.ro dedicata candidatilor din Generatia Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista obiectivelor pe care proiectul si le propune.



 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”