Stiri cariera

Caut Angajator
GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI MYCONNECTOR LA EVENIMENTUL TOP TALENTS ROAMANIA CONNECTED

Pentru al 14-lea an consecutiv, ducem traditia Top Talents mai departe. Daca si tu este unul dintre tinerii romani cu potential, ta asteptam alaturi de companiile participante sa descoperi ce tip de mindset ti se potriveste, sa descoperi super oportunitati de cariera dar si sa ai parte de multa distractie. Evenimentul se va desfasura in totalitate online, pe 19-20 noiembrie, prin intermediul platformei MyConnector. Pentru...

Participă la evenimentul virtual Fast Forward – Human Centric Design

Acum mai mult ca niciodată construim organizația în jurul oamenilor și a siguranței lor. Colectăm date din ce în ce mai valoroase pe care, în organizațiile mari, le putem combina cu concepte din marketing precum “Persona”, le putem prelucra și modela pentru a lua decizii, putem folosi tehnologia pentru a automatiza, pentru a ne ușura munca și pentru a gestiona complexitatea.

Top 100 Cei Mai Doriti Angajatori in viziunea Generatiei Z

Anual, rezultatele studiului "Cei mai doriti angajatori", realizat de Catalyst Solutions, dezvaluie asteptarile si perceptia respondentilor in ceea ce priveste cele mai dorite companii din Romania la care acestia vor sa lucreze.  

Cegeka preia DAS Solutions în Moldova
Stiri cariera

Cegeka, furnizor de top de soluții IT&C, a încheiat un parteneriat cu DAS Solutions în Chișinău, Moldova. Prin așa-numitul ‘asset deal’, Cegeka preia 25 de angajați și 12 contracte cu clienți la nivel internațional. Cele două companii nu dezvăluie detaliile financiare ale achiziției.

Studiu Deloitte: reconversia profesionala este o optiune a viitorului

Multi romani, odata cu contextul pandemic, au ajuns la o reconversie profesionala, decizie care pe multi dintre acestia i-a scos dintr-un impas critic al venitului familiei. In timp ce prietenii tai si familia ta te vor sfatui sa nu renunti la jobul actual, schimbarile de cariera nu sunt chiar atat de neobisnuite. Dare to change!

Scoala Tehnica Holcim: oportunitati de angajare pentru absolventi

Ai intre 18 si 25 de ani? Daca raspunsul este da, Scoala Tehnica oferita de Holcim este oportunitatea de munca de care nu stiai ca ai nevoie. Odata cu terminarea studiilor la Scoala Tehnica Holcim ai sansa unui job in Industria Cimentului chiar la cei care au pus bazele scolii.

Comunicat DevCon Live - cea mai amplă conferință online dedicată profesioniștilor IT

DevTalksRomania prezintă DevCon 2021 - cea mai influentă conferință online dedicată profesioniștilor IT. Pe 3 și 4 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, Women in Tech și nu numai.

Cariera in finante-conta? Decopera Targul Virtual ACCA pe 21 octombrie 2021

Job-uri si seminarii online sustinute de manageri de top in finante. Rezerva-ti gratuit locul.

Calatoreste in jurul lumii cu speakerii Top Talents

#followyourpath la Top Talents Romania Connected! Ei bine, asta au facut si speakerii nostri! Prin mediul online am reusit sa spargem orice granite pentru ca tu, tanarul cu potential ce vei participa la eveniment anul acesta, sa poti descoperi diferite perspective despre cariera din mai multe colturi ale lumii. Calatoreste alaturi de noi pe parcursul acestui articol si descopera speakerii editiei de anul acesta.

Ieșirea din rutină – un prim pas pentru dezvoltarea carierei

Toată lumea are o zonă de confort; este acel loc în care· familiaritatea și rutina îți oferă un sentiment de siguranță și predictibilitate . La locul de muncă , s-ar putea regăsi în acea funcție în care· ești de suficient de mult timp pentru a cunoaște și a anticipa aproape fiecare aspect· al activității.