Stiri cariera

Caut Angajator
Ministerul Afacerilor Externe lanseaza Programul InternshipRO2019EU

45 de posturi sunt libere in cadrul internship-ului organizat de Ministerul Afacerilor Externe, in contextul pregatirii Romaniei pentru preluarea si exercitarea Presedintiei Consiliului Unirii Europene.

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Cluj

1131 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Iasi

1053 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Timis

1440 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Academia Bosch din Timisoara: un centru educational

Un punct forte al locatiei din Timisoara este reprezentat de procentul ridicat al angajatilor cu studii superioare, 98% fiind absolventi de universitate sau studenti. Bosch intelege importanta unei educatii bune a generatiilor viitoare, ca urmare se implica in mod constant in activitati care sustin relatia dintre mediul educational si cel de afaceri.

Bombardier Internal Career Development Fair – evenimentul in care specialistii Bombardier descopera diversitatea oportunitatilor de cariera din companie

Centrul Bombardier din Cluj-Napoca, producator mondial de avioane şi trenuri, promoveaza colaborarea si dezvoltarea proprilor angajati in cadrul departamentelor existente: Financiar, Resurse Umane, Achizitii, Operatiuni & Inginerie.

Who are the people behind #JoinHarmanBucharest campaign?

Have you seen the #JoinHarmanBucharest campaign? Have you ever wondered who are the people behind the campaign? We would like to introduce you a part of the Harman's team who share the same passion - working in automotive and being the ones representing the image behind the visual ads from the #JoinHarmanBucharest campaign. 

Companiile de top recruteaza urmatoarea generatie de trainee la Top Talents

Evenimentul Top Talents se apropie cu pasi repezi, iar noi vrem ca tu sa fii cat mai pregatit pentru acesta! De ce sa te pregatesti pentru un eveniment la care participi ca sa inveti? Pentru ca, un obiectiv fara un plan este doar un vis, iar noi vrem ca visele tale sa devina realitate! Cum? Simplu, noi iti oferim cateva informatii despre posibila ta viitoare cariera, iar tu doar trebuie sa arunci un ochi peste ele si sa vii la eveniment...

Specialisti de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google si GoPro vin sa intalneasca urmatoarea generatie de profesionisti IT din Romania la DevTalksJunior - 22 noiembrie

Pe 22 noiembrie, pasionatii de tehnologie cu pana la 5 ani experinta sunt asteptati la o noua editie DevTalksJunior, cel mai mare eveniment international IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, in AFI Palace Cotroceni.

Peste 10 000 de candidați în căutarea unui loc de muncă

Pe 26-27 octombrie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de TOP București. Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit peste 10 000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6000 de joburi și 34 de workshopuri și conferințe.