Stiri cariera

Caut Angajator
Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Pare o intrebare ce ar trebui adresata copiilor, insa este perfect valida pentru orice persoana care isi doreste mai mult de la viata.

Business Organization for Students recruteaza!

Esti pregatit sa faci ceva de neuitat cu studentia ta?

Play your journey with ASER!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania te invita sa iei parte la cea mai autentica experienta din studentia ta. In perioada 30 septembrie - 13 octombrie, da start calatoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alaturi de tineri dedicati si entuziasti.

DevAfterWork lanseaza astazi cea de-a doua editie

Incepand cu ora 18:30 va asteptam la Mindspace Victoriei pentru intalnirea cu Intralinks. Agenda va incepe cu o prezentare despre construirea unui program de securitate de la zero. Aceasta discutie este practica si va oferi mai multe studii de caz despre cum functioneaza Intralinks si care este impactul unui program dezvoltat intern.

Cele mai noi programe de internship&trainee din luna septembrie

Back to school, back to your internship program! Printre pregatirile pentru noul an aniversitar se numara si gasirea unui program de internship, trainee sau a unui job entry-level care sa iti aduca atat venituri suplimentare, cat si posibilitatea de a urma cursurile de la facultate?

Recrutare in era digitala. Ce impact vor avea noile tehnologii?

Tehonologia a revolutionat piata fortei de munca si a facut posibila intrarea in scena a recrutarii digitale. Cum va influenta tehnologia acest sector?

De ce iti recomanda fostii participanti sa vii la Top Talents?

Dupa cum v-am obisnuit, ne place sa tinem legatura cu participantii nostri si sa intelegem impactul adus asupra lor. Din acest motiv am revenit si anul acesta catre talentatii editiei precedente pentru o mica discutie.

Creste nevoia pentru specialisti in Data Science

Odata cu dezvoltarile tehnologice, piata fortei de munca se confrunta cu noi schimbari, de data aceasta in Data Science. Descopera previziunile specialistilor aici.

Cum recruteaza unii dintre cei mai de succes executivi din lume?

De la clasicul "elevator pitch" pana la intrebari complexe care iti pun mintea la contributie descopera in cele ce urmeaza cateva dintre strategiile folosite de cei mai de succes executivi din lume la interviul de angajare.

Burse de studiu pentru managerii si antreprenorii inscrisi la Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy ofera burse de 100.000 de euro pentru cei care se inscriu la programul Executive MBA Bucharest.