Stiri cariera

Caut Angajator
EESTEC Olympics 10

Esti gata de o noua provocare? Anul 2020 aduce o data cu primavara si hackathonul cu cele mai mari premii din UPB: EESTEC Olympics 10.  Maratonul de 24 de ore de programare intensa, sub forma unui Main Challenge realizat impreuna cu Bitdefender si Google este cheia provocarii noastre.

Microsoft invites female students at Do IT Girls

Microsoft opens its doors and invites young female students, passionate about technology, to take part to the event that will bring them face to face with Microsoft employees.

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in the video game industry

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in one of the most dynamic industries in the world – the video game industry!  A two-year international program for fresh Graduates who expect a career accelerator into this industry. Over two years, you will have the opportunity to work in two different studios in different countries. You will benefit from an individual development plan and follow-up in order...

London Stock Exchange Group ajunge la 200 de angajati in Romania

Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti, Romania a ajuns la 200 de angajati. Hub-ul local isi propune sa se extinda pana la 400 de profesionisti specializati in diverse tehnologii, servicii de date si functii corporate pana in 2021.

Studiu: Cat de eficiente sunt sesiunile de brainstorming?

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand trebuie sa te gandesti la un nou concept? O sesiune de brainstorming pentru a genera idei. Dar cate sunt acestea de eficiente?

EY: Uniunea Europeana recomanda cresterea salariului minim la 1900 RON net

Perioada de consultare pe salariul minim european a inceput in ianuarie si va dura circa sase saptamani, iar rezultatele se vor concretiza intr-o propunere ce va fi prezentata in vara si incorporata intr-un plan de acÅĢiune ce va fi publicat in 2021, potrivit Mihaelei Mitroi, partener EY Romania.

Changeneers: finantare de 10.000 euro pentru antreprenorii care folosesc tehnologia pentru binele comunitatii

Cea de-a treia editie a programului Changeneers, initiat de Impact Hub Bucharest si Samsung isi propune rezolvarea problemelor comunitatii prin tehnologie.

Cat de interesati sunt romanii de munca remote si programul flexibil la locul de munca?

Compania My HR Lab a derulat in perioada noiembrie-decembrie 2019 un studiu online in cadrul caruia 100 de profesionisti HR si-au exprimat opinia despre munca remote si programul de lucru flexibil.

Kaufland, angajator de top in Romania, majoreaza venitul minim in companie

Kaufland Romania majoreaza venitul minim brut incepand cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. In plus, castiga pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru al doilea an la rand, pe cea de „Angajator de Top” in Europa, devenind singura companie din retailul romanesc care a atins acest record.

Studiu HPDI: Mai putin de un sfert din angajatii romani sufera de burnout, cei mai sensibili fiind cei din industria bancara si cei din productie

HPDI (Human Performance Development International) apreciaza ca aproximativ 22% dintre marile companii din Romania aloca bugete pentru finantarea unor programe de gestionare a sindromului burnout.