Stiri cariera

Caut Angajator
Intra in lumina reflectoarelor cu noul event marca ASER: TrendIn

Trendin este primul eveniment despre vlogging si vloggeri al ASER,  in care vei afla tips & tricks si insight-uri din domeniu de la unii dintre cei mai cunoscuti creatori de content romani.

JTI Internship program 2019

JTI will propose a practical professional experience in a multinational working environment while learning from professionals in order to be at ease to choose your professional career path.

Liga Studentilor din Centrul Universitar Ploiesti organizeaza Gala Aniversara
Stiri cariera

In data de 14 mai 2019, Liga Studentilor din Centrul Universitar Ploiesti organizeaza cel mai asteptat eveniment al acestui an, GALA ANIVERSARA, eveniment privat, unde va fi celebrat primul an de activitate de la infiintare asociatiei.

Dare to Speak te invita sa-ti faci vocea auzita si anul acesta
Stiri cariera

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) aduce in prim plan cea de-a IV-a editie a proiectului Dare to Speak. Prin acest proiect, SiSC incureajeaza studentii sa se autodepaseasca si sa treaca peste teama de a vorbi in public.

Vara asta poti deveni urmatorul lider in P&G

Cum iti incepi cariera conteaza! Esti pregatit pentru cea mai mare provocare din viata ta? Hai sa incepem! Din momentul in care pui piciorul in sediul P&G vei fii introdus intr-o cultura bazata pe leadership si dezvoltare de noi skill-uri de succes. Hai sa aflam mai multe despre ce inseamna sa lucrezi in P&G.

Coca-Cola Management Trainee Rise Program

Programul Rise urmareste selectarea tinerilor cu valori si atitudine de invingatori, cu ambitii profesionale, care isi doresc sa faca parte dintr-o familie extinsa si sa isi construiasca o cariera in cea mai mare companie din industria bauturilor din Romania.

ADP Romania lanseaza primul program de internship

Anul acesta lansam primul program de Internship al ADP Romania, asadar nu avem un precedent. Obiectivul nostru este sa cream o experienta cat mai veritabila studentilor care vor face parte din programul de internship al ADP Romania.

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 9 mai 2019

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

JTI Global Internship Challenge

Are you a student in the 3rd or 4th year of study? Would you like to live for six months in other countries, working in one of our country offices, at the headquarters in Geneva and helping local communities in South America and Africa? Then the International Make It Bright Internship is for you!