Stiri cariera

Caut Angajator
100 Days of HR, o scoala ALTFEL pentru cei care vor o cariera in Resurse Umane

100 Days of HR este la a doua editie a proiectului unor pasionati de HR, ce isi propune sa abordeze din perspectiva conceptelor continatoare clasice, reinterpretate si aduse in actualitate acest domeniu.

Top 10 companii in Romania 2018: Dacia si OMV - cele mai mari firme

In 2018, multe dintre firmele de top care domina piata interna au inregistrat cresteri de peste 20%, in timp ce economia Romaniei a inregistrat o crestere economica de 4.1%.

Top 10 domenii cu cele mai mari vanzari in 2018

In 2018, firmele din comertul retail domina topul vanzarilor, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Domeniile de productie sunt reprezentate de locurile 4 si 5 ale topului prin lucrarile de constructie si fabricarea de autoturisme.

Cele mai mari companii din tehnologie care au intrat pe piata din Romania!

Din 2017 pana in prezent, peste 10 companii din tehnologie au deschis centre de tehnologie si inovatie cu scopul de a investi in talentele IT pe care Romania le detine. Peste 4400 de oportunitati de cariera au fost disponibile si o mare parte dintre ele inca asteapta aplicatiile celor mai potriviti candidati. Afla mai multe din articolul de aici.

Join Visteon Open House- June 13-14

Join Visteon for a unique experience in their brand-new offices. To celebrate the new offices, Visteon is hosting an Open House event where they would like to showcase Visteon’s technologies to friends and professionals who would like to learn more about the company. You can also meet Visteon’s European engineering leaders - who were responsible for putting these ground-breaking solutions on the road - and talk...

Top domenii cu cele mai mari profituri in 2018: imobiliarele sunt in crestere

In 2018, piata imobiliara si extractia petrolului brut domina piata din Romania, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Locurile 4 si 5 sunt ocupate de activitatile de consultanta pentru afaceri si management si agricultura, prin cultivarea cerealelor.

ASER iti creeaza un album de rime cool, chiar in timpul sesiunii!
Stiri cariera

ASER este alaturi de tine chiar si in sesiune! Da, ai auzit bine! A dat start-ul campaniei 10 pentru Sesiune, prin intermediul careia vei putea sa treci cu brio peste examene. In perioada 3 iunie - 28 iunie, ASERistii si-au propus sa te indrume catre rezultate excelente in sesiune, intr-un mod placut, pregatindu-ti un album de vacanta, gata sa fie completat chiar de tine.

Cariera de top in finante-contabilitate? Descopera sfaturi practice de la Directori Financiari pe 4 iun 2019

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la Directori Financiari din industria de outsourcing si domeniul bancar.

Studiu Stanford: cei care lucreaza de acasa sunt mult mai productivi

Un studiu de 2 ani realizat de Stanford a dovedit ca lucrul de acasa creste productivitatea in randul angajatilor.

Unlock a world of opportunity with ADP Romania!

So, are you up for the challenge? Before you answer, you should get a sneak peak of what a career inside the ADP team actually means! How can you do that? By joining ADP in their Bucharest office for an ADP Sales Open House. There, two of the most inspiring personalities, Vice Presidents of Sales, James Terry and Shane Scanlon, will guide you throughout your tour and maybe, future career!