Stiri cariera

Caut Angajator
Saptamana de lucru de 4 zile in loc de 5 zile?

Ar putea fi mai multe zile “de weekend” pentru cei angajati! In strainatate a reaparut saptamana de lucru de 4 zile, iar Romania s-a simtit inspirata de aceasta idee si a realizat un proiect de lege care propune aceasta modificare in Codul Muncii.

Compania Adient angajeaza 60 de operatori fara experienta

Adient isi mareste echipa de la Ploiesti cu 60 de operatori masina de cusut. Cei care sunt interesati de acest job trebuie sa stie ca nu au nevoie de experienta si ca vor incepe activitatea chiar de la 1 aprilie.

E.ON dă startul la GraduatE.ON – Programul pentru Absolvenți

Programul este dedicat studenților din ultimul an de studiu, în domeniile economic, tehnic și IT, care doresc să lucreze în cadrul Grupului E.ON din România;

GeneratiaZ- A venit timpul sa ajuti la crearea noului tau job!
Stiri cariera

Tu cum crezi ca arata piata muncii pentru tinerii din ziua de astazi? Ai vrea cateva schimbari sau lamuriri cu privire la anumite subiecte? Echipa Catalyst Solutions iti da o mana de ajutor in clarificarea acestor nelamuriri si iti ofera oportunitatea de a te face auzit de catre companiile de pe piata muncii din Romania din momentul actual prin completarea chestionarului ce reprezinta Studiul asupra Generatiei Z.  

Student Consulting te invata tot ce trebuie sa stii despre admitere la facultate in strainatate

Ti-ar placea sa studiezi la universitate in America sau poate la o universitate in UK, de exemplu. Totusi, procesul de admitere pentru studii in strainatate ti se pare inca scary si out of reach. Afla ca nu esti singurul – ca tine se simt 90% dintre elevii de liceu. Asa ca ne-am gandit sa facem mai multa lumina in avalansa de ganduri care te coplesesc cand vine vorba de facultate.

NOI OPORTUNITATI DE CARIERA PENTRU TINERII DIN FINANCE

Domeniul finantelor nu trebuie sa fie un mister! La Finance Recruitment Day ai ocazia sa descoperi alaturi de specialisti de TOP, diverse arii economice, precum: audit si taxe, banci, finante, chiar si cryptocurrency, dar si diverse oportunitati de cariera din cadrul acestora.

Fast Forward. Organizația Viitorului, editia a XII-a: THE HYBRID WAY OF WORK

Revista HR Manager organizeaza cu sprijinul Humanistic, in zilele de 16-17 martie 2022, intre orele 14:00-17:00, editia a XII-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI cu tema: THE HYBRID WAY OF WORK.

Ești pasionat(ă) de tehnologie? Află cum poți să beneficiezi de unul dintre cele 100 de bilete gratuite la DevTalks 2022

DevTalks revine pe 8-10 iunie 2022 în format online & in-person sub conceptul umbrelă AI & Innovation. Humanity Reimagined, iar HIPO.ro îți oferă 100 de bilete gratuite, pentru a fi la curent cu cele mai noi update-uri din Industria IT.

Atos Romania isi propune sa recruteze peste 1000 de IT-isti

Atat persoanele cu experienta de lucru, cat si tineri absolventi in domeniul IT au sansa de a obtine un loc de munca la Atos Romania. Dintre cele 1000 de posturi disponibile, 400 dintre acestea sunt destinate tinerilor care abia au absolvit facultatea.

La Lidl Romania cel mai mic venit mediu lunar brut al unui angajat ajunge la 4.950 lei

Martisorul, aduce de 1 martie la Lidl Romania salarii mai mari angajatilor.