Stiri cariera

Caut Angajator
UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM 2019

UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master, absolventilor de cel mult 2 ani si doresc sa se dezvolte catre o pozitie de management.

JACOBS cauta tineri indrazneti cu idei stralucite pentru programul de Traineeship

Jacobs Douwe Egberts este in cautarea acelor tineri care sunt #MadeToStandOut, asa cum esi cafeaua Jacobs. Acei tineri inteligenti, care au idei stralucite si sunt destul de indrazneti sa le puna in practica. Pentru ei am pregatit programul JACOBS Traineeship, care este o oportunitate profesionala pentru proaspta absolventi si studentii in ultimii ani de studiu, vorbitori fluenti de limba engleza, care au spirit antreprenorial...

Ce companii recruteaza in Aprilie 2019?

Afla ce companii au joburi disponibile in aprilie 2019.

ANIS ofera burse de 5,000 euro pentru profesorii care propun metode de predare inovatoare

ANIS a lansat programul Bursele ANIS pentru stimularea abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere din mediul universitar prin recompensarea eforturilor de a aduce in atentia studentilor cele mai noi tendinte in materie de tech.  

27 oportunitati interesante in care te poti implica incepand cu primavara aceasta
Stiri cariera

Primavara incepe cu tine alegand cel mai bun drum pentru viitorul tau. Noi credem ca cel mai bun mod pentru a-ti incepe cariera, este printr-un program de internship, management trainee sau graduate trainee. Prin programele lansate de companiile de top anul acesta, ai ocazia sa experiementezi domeniul tau de interes, practic, si sa iti formezi experienta ceruta de angajatori. Haide sa trecem in revista 27 oportunitati...

Egalitatea de gen la locul de munca incurajeaza inovarea - Studiu Accenture

Un nou studiu realizat de Accenture releva ca PIB-ul global ar putea creste cu pana la 8 trilioane de dolari in decurs de 10 ani, daca mentalitatea de inovare ar creste in toate tarile cu 10%.

If employees are happy, we are happy - Interviu cu Oana Grosu, Manager Resurse Umane Team Extension

Team Extension a inceput cu o idee simpla - cererea de talente calificate in zona de dezvoltare de software este mai mare decat oferta, ceea ce creeaza un deficit imens pe piata. Misiunea noastra este simpla: sa cautam, angajam si sa pastram talente.

Women in Technology event hosted by LSEG Romania

The event " Women in Technology " was the first informal networking event dedicated to the Romanian developers’ community, and was held at our local office.

Scade importanta experientei profesionale pentru companii de top din lume, precum Tesla

Cum arata viitorul recrutarii si ce fel de mecanisme de recrutare folosesc branduri de renume precum Tesla, LinkedIn sau Accenture?

Summer Technology Internship Programme - LSEG Romania

LSEG is launching a technology summer internship in Bucharest. The Programme is eight-weeks long and is aimed at penultimate-year university students.