Stiri cariera

Caut Angajator
Ce parere au Millennials si Gen Z despre munca remote si programul flexibil?

Daca te incadrezi intr-una dintre cele doua generatii, Millennials sau Gen Z, cel mai probabil stii deja preferinta pe care o au majoritatea in legatura cu munca remote si programul flexibil. Da, persoanele din aceste doua generatii prefera munca remote si programul flexibil, dar nu mai mult de doua zile pe saptamana.

Bosch Service Solutions recruteaza noi angajati

Compania Bosch Service Solutions a lansat recent un hub de Achizitii Strategice Indirecte in Timisoara, fapt imbucurator pentru cei care isi cauta un loc de munca! Achizitorii pentru noul hub vor avea atributii care tin de managementul furnizorilor si al tuturor părților interesate, precum si de negocierile contractuale ce vizeaza solicitarile clientilor din toata Europa, dar si alte sarcini strategice.

Passion For Caring. Meet Allianz Services Top Management Team

Meet Allianz Services Romania Top Management Team and check out the career advice they have for you!  

DevTalks revine în perioada 8-10 iunie: Acum te poți preînregistra gratuit pentru a avea acces la conferințele online

Ești pregătit(ă) pentru 15 conferințe, organizate într-o agendă de 3 zile, care explorează tehnologiile emergente în cadrul celei mai așteptate conferințe IT&C din România?  

MEET ALLIANZ SERVICES RECRUITERS

Meet Allianz Recruiters and find out what they love the most about their roles in Allianz Services Romania.

Afla care sunt cei mai doriti angajatori din Romania sau din orasul tau in 2021

Afla care sunt cei mai doriti angajatori din Romania sau din orasul tau in 2021. In plus, citeste cele mai interesante articole despre care sunt joburile viitorului si cum sa incepi o cariera potrivita tie. Descarca acum ghidul gratuit

„Great Place to Work”, certificat acordat companiei Societe Generale Global Solution Centre

Veste buna pentru Societe Generale Global Solution Centre, de acum, compania se bucura de certificarea „Great Place to Work”! Un lucru este cert, compania nu a stat in loc, si a obtinut certificarea datorita culturii organizationale, dar si prin intermediul mediului de munca.

Studiaza in Olanda 2021

Student Consulting pune in legatura directa elevii de liceu cu universitatile de top din Olanda, printr-un eveniment online interactiv. Intre 8 si 11 decembrie 2021, firma de consultanta educationala organizeaza a doua editie a evenimentului Studiaza in Olanda. Sute de liceeni interesati sa studieze la facultate in strainatate vor avea sansa sa discute LIVE cu reprezentanti ai universitatilor olandeze.  

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI. Ediția XI. THE CULTURE OF TRUST & AGILITY

Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în zilele de 24-25 NOIEMBRIE 2021, între orele 14:00-17:00, ediția a XI-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CULTURE OF TRUST & AGILITY.

LSEG va recruta 100 noi specialisti in Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunta marirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialisti intr-o varietate de tehnologii si servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets si Post Trade.