Stiri cariera

Caut Angajator
FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI. Ediția XI. THE CULTURE OF TRUST & AGILITY

Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în zilele de 24-25 NOIEMBRIE 2021, între orele 14:00-17:00, ediția a XI-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CULTURE OF TRUST & AGILITY.

LSEG va recruta 100 noi specialisti in Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunta marirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialisti intr-o varietate de tehnologii si servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets si Post Trade.

S-a încheiat DevCon Live 2021 - cea mai influentă conferință online dedicată profesioniștilor IT

Anul acesta, DevCon Live 2021 s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, online, în format virtual. În perioada 3-4 Noiembrie, peste 5000 de participanți au luat parte la 57 de sesiuni tehnice susținute în cadrul a 9 conferințe dedicate cu focus pe tehnologiile momentului: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, Women in Tech. Alături de 18 companii partenere, peste 60 de speakeri...

ESTI CURIOS CE OPORTUNITATI DE JOBURI TE ASTEAPTA ANUL ACESTA LA TOP TALENTS?

Asteptarea aproape a luat sfarsit iar numaratoarea inversa a inceput! Mai sunt doar cateva zile pana la cel mai mare eveniment online al toamnei, Top Talents Romania Connected!   Speram ca te-ai inscris pentru ca noi suntem nerabdatori sa te cunoastem, chiar daca vom fi in mediul online, ne vom afla cu totii sub acelasi acoperis virtual asigurat de platforma MyConnector.

TARA Interactive recruteaza tinerii absolventi

TARA Interactive ofera anul acesta celor absolventi 30 de oportunitati de angajare! Acestia vor putea lucra la sediile din Bucuresti si Chisinau, loc unde vor putea lua parte la procesul de dezvoltare de software personalizat si aplicatii mobile pentru populatia din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest si Romania.

Juniorii IT-isti obtin burse la OMV Petrom

Tinerii care au varsta cuprinsa intre 15-24 de ani, sunt extrem de norocosi in perioada urmatoare! De ce? OMV Petrom ofera 120 de burse in domeniul IT&C tinerilor interesati de universul tehnologic.

What Does It Mean and What Does It Take to Be a Tech Support Staff Member at Veeam?

The skills of a technical customer support engineer can be grouped into three areas: technical, linguistic, and communication skills. At Veeam, we're looking for a combination of all three skill areas in one person.

Cea mai FRESH colaborare Bosch Cluj si Orange

Cine nu apreciaza o colaborare futurista care sa usureze viata de zi cu zi? Bosch Cluj impreuna cu Orange pun in miscare un proiect care implica testarea de solutii personalizate realizate pentru acele vehicule automatizate. De altfel, acest lucru nu ar putea fi dus la bun sfarsit fara infrastructura comerciala pe care o va asigura Orange Business Services.

DevHacks - Cum vrei să arate viitorul? 3 hackathoane despre diversitate, schimbările climatice și educația în domeniile tehnice

În luna Noiemebrie, tinerii profesioniști IT și pasionații de tehnologie sunt invitați să participe online la DevHacks - o serie de 3 hackathoane care se concentrează pe intersecția dintre tehnologie și nevoile actuale ale societății.

Are loc cel mai asteptat hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor

Pe 3 și 4 Noiembrie, peste 5000 de programatori, pasionați de tehnologie, profesioniști IT, manageri și nume importante din mediul IT românesc vor lua parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente IT&C din România. DevCon Live 2021