Stiri cariera

Caut Angajator
Legitimatia pentru studenti, ISIC ofera reduceri

ISIC este legitimatia pe care orice student trebuie sa o aiba in portofel. Este singura recunoscuta la nivel global si in baza careia studentii au peste 130.000 de reduceri in 136 de tari, inclusiv in Romania.

Explore the story of 5 Lands with KPMG at Top Talents

Join us on 23 November at Top Talents Romania event to discover the new set of competencies through the story of the 5 Lands and let’s start a new development journey together!

Best. Summer. Ever. @ 100 days of HR powered by Temps

Cum a fost la scoala ALTFEL pentru HR powered by Temps HR?

Experti din Romania si UK, la cel mai important eveniment de content marketing local

WeContent, va avea loc pe 1 noiembrie 2018 la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Mall si va reuni invitati de prestigiu de la noi din tara si din UK.

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 27 nov 2018

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

Este Inteligenta Emotionala legata de succesul in cariera?

Inteligenta Emotionala este extrem de importanta pentru toate relatiile pe care le avem, atat cele personale, cat si cele profesionale, plecand strict de la relatia cu noi insine. Este legata de skill-uri sociale, necesare oricarui domeniu de activitate.

Visteon deschide un centru de dezvoltare software pentru industria automotive in Timisoara

Visteon, singurul furnizor Tier-1 din industria automotive care se concentreaza exclusiv pe componente electronice de bord pentru automobile, anunta ca deschide un centru de dezvoltare a produselor in Timisoara, Romania. Compania intentioneaza sa recruteze 400 de angajati pana in 2020.

London Stock Exchange Group appoints General Manager for Romania

London Stock Exchange Group appoints General Manager for Romania

UX Essentials Training - workshop interactiv de 2 zile

Invata sa creezi produse digitale de top intr-un workshop interactiv.

Performanta in conditii extreme cu Horia Colibasanu – powered by JTI Romania

JTI Romania te invita sa-ti petreci o dimineata de sambata alaturi de un roman de exceptie – Horia Colibasanu – alpinistul timisoarean care in primavara anului trecut aseza drapelul tarii noastre pe acoperisul lumii – Everest (8.848 m).