Stiri cariera

Caut Angajator
Studiu Ipsos Interactive Services si Great HRs: Trei sferturi din angajatori sustin angajarea persoanelor de peste 45 de ani

Studiu realizat de Ipsos Interactive Services impreuna cu Great HRs isi propune sa combata criza fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare.

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Mediul de munca: 6 modalitati pentru a-l imbunatati

Mediul de munca este extrem de important atat pentru motivatia si productivitatea angajatilor, cat si pentru bunastarea lor.

How to grow with the company? - Iuliana Leurent, CEO @ Temps HR

Nu poti „creste cu compania”, cresti in primul rand cu oamenii din acea companie.

Fara scurtaturi, dar cu beneficii si grija pentru angajati: Kaufland Romania ne arata ca se poate

Avand-o pe Cristina Neagu ca ambasador, campania integrata vizeaza o suita de canale traditionale si digitale prin care compania le transmite angajatilor sai actuali si potentiali un mesaj pe cat de concis, pe atat de puternic: la Kaufland, fiecare om si fiecare job este esential.

Bosch dezvoltă programe educaționale dedicate studenților și elevilor pasionați de tehnologie

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, dezvoltă constant inițiative care susțin relația dintre educație și mediul de afaceri în România.

Esti in cautarea unui job nou? Cum faci fata caruselului emotional

Mai devreme sau mai tarziu, indiferent care sunt motivele, fiecare dintre noi va fi in cautarea unui job nou. In timp ce poate fi o oportunitate pentru noi planuri si sperante, poate fi si un motiv de stres, deoarece procesul de cautare nu este deloc unor usor.

Care sunt zilele libere in 2020? Descopera calendarul aici

Cate zile libere vor fi in 2020, cate zile lucratoare sunt in 2020 sau care vor fi zilele libere de Paste in 2020?

Fa primul pas in banking alaturi de BRD

Viitorul tau ca profesionist in banking incepe aici! In mod oficial, pe cartea ta de vizita va scrie Administrator Operatiuni Curente. Va fi primul tau pas in BRD. Ce stii tu deja sa faci se potriveste cu ce cautam noi. Iar ce nu stii, invatam impreuna.

De ce munceste generatia Millennial?

Generatia Millenial deja a schimbat piata fortei de munca, iar motivatia din spatele venirii la job este total diferita de cea a parintilor si bunicilor lor.