Stiri cariera

Caut Angajator
Akademics: o imagine mai clara a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics in mediul online! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 4 - 15 mai, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.

Career Guide – un must read pentru tinerii la începutul carierei

Te apropii de finalizarea studiilor sau doar ce le-ai finalizat și vrei să îți începi cariera, însă nu știi de unde să o apuci, iar calea spre jobul visat pare neclară? Află că nu este cazul să te îngrijorezi, cu toții am trăit aceste sentimente.

Descopera cele mai importante skill-uri pentru cariera ta viitoare

Orice eveniment de succes este urmat de un after event. Ce ai zice daca ti-am spune ca acum ai ocazia sa participi la un after event altfel decat cele la care ai participat pana acum? Webinarul Skills of the Future este ocazia de a reuni comunitatea Top Talents Romania, alaturi de alti tineri de top la un after event Top Talents online!

Internship positions available this summer at JTI Romania

JTI Internship Program offers a practical professional experience to students or fresh graduates in order to enable them to experience a multinational working environment whilst learning from professionals, the responsibility of a role, the importance of working in a team so that they are at ease to choose their professional career path. The available positions cover various areas such as: corporate affairs &...

De ce sa participi la un webinar

Ce este un Webinar? De ce sa participi? Cum te inscrii? Ce ai nevoie ca sa participi? Care sunt webinariile la care te poti inscrie?

Cel mai mare targ de cariera se muta online!

Cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP se transforma in cel mai mare eveniment online de career hunting, dar ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un job/loc de munca potrivit preferintelor si abilitatilor tale.

Experienteaza fara griji dupa absolvire cu GraduatE.ON

Cel mai probabil ai auzit și tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil și pe colegii tăi, dedicat absolvenților talentați. Nouă ne place să ne mândrim cu el pentru că, trebuie să îți spunem, odată ajunși la noi în companie, ei devin un fel de super putere a noastră și investim în ei de mai bine de 14 ani.

Cariera in finante-conta? Decopera Targul Virtual ACCA pe 26 martie

Job-uri si seminarii online sustinute de manageri de top in finante. Rezerva-ti gratuit locul.

Meet our first event partners for DevTalks Bucharest 2020

DevTalks Bucharest returns in 2020 for the 7th edition on 11-12th of June, at Romexpo B2. Get ready for 2 days full of energy and great networking moments, where important names from the industry will share tips & tricks, discuss about the latest trends in technology, and create the greatest spot of resources that will bring the most powerful vibe that an event can bring for the tech community...

Akademics: o imagine mai clara a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 23 martie - 6 aprilie, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.