Stiri cariera

Caut Angajator
Spectator la Top Talents Romania 2017

Afla care a fost atmosfera la Top Talents Romania 2017. Iata care au fost principalele activitati in cele doua zile de eveniment si insight-uri din partea reprezentantilor companiilor participante.

Top 100 cei mai doriti angajatori din Romania - 2018

In perioada martie-mai 2018, 12.567 de participanti la studiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori. Afla care sunt acestia!

De vorba cu Cei Mai Doriti Angajatori din Romania in 2018

7 dintre cei Top 100 Cei Mai Doriti Angajatori ai acestui an vorbesc despre eforturile pe care le fac in zona de employer branding. Afla mai multe de aici.

Noua divizie Kellogg’s in Romania

Kellogg’s, lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, se afla in plin proces de recrutare pentru o noua divizie in cadrul Centrului din Bucuresti. 

Povesti de la a doua editie Summer’s Cool

Cea de-a doua editie a scolii de vara SUMMER’S COOL, organizata de Nestlé, Chep, FM Logistics, G7, Hipo și Nielsen in cadrul Alliance for Youth, a avut loc anul acesta in perioada 25 iunie - 6 iulie 2018, la Impact Hub, Bucuresti. Au fost doua saptamani pline de entuziasm, determinare si multa energie. In urma evenimentului, atat companiile, cat si participantii au ramas cu amintiri „cool”. Citeste...

De vorba cu Molson Coors - Sfaturi pentru studenti

Cu o istorie care a inceput in 1786, Molson Coors este astazi cea mai mare companie producatoare de bere detinuta de o familie. Molson Coors Global Business Center (GBS) a luat fiinta in 2017 si are misiunea de a oferi servicii centralizate unitatilor de business din cadrul Grupului Molson Coors, simplificand si standardizand procesele interne ale companiei.

Incepe cariera cu Discover – programul global creat de Vodafone!

Discover consta intr-o succesiune de rotatii in diferite departamente, pe parcursul carora te familiarizezi cu activitatea acestora, primesti responsabilitati si rezolvi sarcini, fiind integrat in echipele respective.

Cariera de top in finante-contabilitate? Descopera sfaturi practice de la Directori Financiari intr-o serie de seminarii online gratuite pe 12 si 14 septembrie 2018

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la Directori Financiari din industria de outsourcing si domeniul medical.

GWiT lanseaza Code Diversity, primul program care sustine accesul femeilor la meserii din domeniul STEM (stiintelor exacte)

Global Women in Tech (GWiT) lanseaza programul Code Diversity, un proiect care isi propune sa inspire si sa faciliteze accesul tinerelor de anul I la profesiile din domeniul tehnologic. Code Diversity se adreseaza studentelor aflate in primul an de studiu la facultatile din Bucuresti cu specializare in matematica, informatica, cibernetica sau inginerie, si cuprinde doua etape,...

BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou in Romania, la Iasi

Firma de consultanta in management si tehnologie isi extinde si mai mult capacitatile de servicii profesionale in Romania.