Stiri cariera

Caut Angajator
Responsabilitatile de self-leadership ale fiecarui angajat

Satisfactiile si reusitele profesionale sunt determinate de modul in care angajatii isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele pe care le urmaresc si pentru imbunatatirea continua a relatiei de lucru cu managerul lor direct. Afla care sunt principalele activitati si procese de self-leadership care nu trebuie sa lipseasca niciunui angajat.

Companiile din Big Four recomanda Finance Boot Camp

Afla cat de important este sa participi la evenimente de cariera in timpul studentiei si cum sa te pregatesti pentru un astfel de eveniment. Reprezentantii companiilor prezente anul trecut la Finance Boot Camp iti vor raspunde catorva intrebari care, cu siguranta, te vor ajuta in viitoarea cariera in domeniul Financiar.

Intra in atmosfera Finance Boot Camp 2018

Afla cum a fost editia de anul trecut a Finance Boot Camp! Tot aici poti gasi sfaturi de la reprezentantii companiilor de top prezente la eveniment. In plus, avem o veste buna! Finance Boot Camp se intoarce pe 14 si 15 martie cu oportunitati pentru tinerii pasionati de unul dintre domeniile: Finante, Contabilitate, Audit sau Taxe.

Jumatate din angajatii din Romania au foarte rar sau aproape niciodata intalniri directe cu managerii lor pentru a-si discuta progresul profesional

Aproape 50% din angajatii romani au rar, foarte rar sau aproape niciodata intalniri unu la unu frecvente cu managerul lor pentru a discuta progresul pe obiectivele lor, potrivit sondajului “Perceptiile despre self-leadership ale angajatilor romani” realizat de Human Invest si Hipo.ro cu scopul de a de a oferi perspective actualizate asupra relatiei manager – subordonat in companiile din Romania.  

Vodafone Group is recruiting 10 fresh graduates for Discover Programme

The one year journey through the Discover programme is built to ensure graduates have an understanding of the wider business beyond one role. Each function across the programme is designed to provide the necessary training and exposure to empower you to discover the areas in which you’re at your best.

Cariera de top in Finante-Contabilitate? Afla sfaturi practice de la Catalin Iorgulescu – General Manager Samsung SSCE intr-un seminar online gratuit

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate si cum sa va atingeti obiectivele profesionale.

Ericsson is hiring about 100 new colleagues by March 2018
Stiri cariera

The opening of the Finance Hub in Bucharest, Romania is an exciting milestone for the Ericsson Finance Group Functions. We aim to hire about 100 new colleagues by March 2018, specialized in Company Controlling, General Ledger and Collection activities. We are looking to build diverse teams in terms of expertise, knowledge and foreign languages spoken.

Tineri din peste 100 de tari vin în Romania.

Tineri din peste 100 de tari vin in Bucuresti in luna februarie 2018 in cadrul unei conferinte internationale AIESEC. Intalnirea anuala a presedintilor din intreaga lume este gazduita in acest an de filiala AIESEC din Romania, care pregateste conferinta inca din luna august a anului precedent, aceasta editie fiind organizata sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. AIESEC International Presidents Meeting, asa cum este...

ASER Bucuresti si Cluj au dat startul campaniei 10 pentru sesiune!

Pentru ca anul acesta ASER implineste 20 de ani de cand ofera studentilor experiente de dezvoltare personala si profesionala, a pregatit o Editie Gold a campaniei 10 pentru Sesiune. Asadar, ASERistii, au aruncat o privire in trecutul celorlalte campanii si au facut un top 5 al celor mai atractive sloganuri despre sesiune.

Calendar Zile Libere 2018

Vrei sa afli care sunt zilele libere in 2018? Planuiesti un concediu in mai, dar nu stii cand vor fi Rusaliile? Care zile vor fi libere de Paste in 2018? Afla despre zilele libere legale in 2018!