Stiri cariera

Caut Angajator
Changeneers: finantare de 10.000 euro pentru antreprenorii care folosesc tehnologia pentru binele comunitatii

Cea de-a treia editie a programului Changeneers, initiat de Impact Hub Bucharest si Samsung isi propune rezolvarea problemelor comunitatii prin tehnologie.

Cat de interesati sunt romanii de munca remote si programul flexibil la locul de munca?

Compania My HR Lab a derulat in perioada noiembrie-decembrie 2019 un studiu online in cadrul caruia 100 de profesionisti HR si-au exprimat opinia despre munca remote si programul de lucru flexibil.

Kaufland, angajator de top in Romania, majoreaza venitul minim in companie

Kaufland Romania majoreaza venitul minim brut incepand cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. In plus, castiga pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru al doilea an la rand, pe cea de „Angajator de Top” in Europa, devenind singura companie din retailul romanesc care a atins acest record.

Studiu HPDI: Mai putin de un sfert din angajatii romani sufera de burnout, cei mai sensibili fiind cei din industria bancara si cei din productie

HPDI (Human Performance Development International) apreciaza ca aproximativ 22% dintre marile companii din Romania aloca bugete pentru finantarea unor programe de gestionare a sindromului burnout.

De la HR la Marketing in pasi de internship

Esti in dubii ce sa alegi intre Resurse Umane si marketing? Poate studiezi marketing si esti curios/a ce presupune mai in detaliu domeniul de HR sau poate esti la un master de resurse umane si ti-ai dori sa lucrezi intr-un departament de marketing. Indiferent daca te afli in una dintre situatiile mentionate sau pur si simplu ti-ai dori sa ajungi in viitor sa lucrezi intr-unul din repectivele domenii, ai sansa sa experimentezi...

5 lucruri de care sa-ti amintesti ca intern

Am dat startul sezonului de primavara a programelor dedícate tinerilor la inceput de cariera. Uite cativa pasi pe care sa-i urmezi in fiecare zi din momentul in care pasesti in sfera profesionala:

3 rezolutii profesionale pentru 2020. Pune-le acum in practica!

Noul an poate aduce mai multa lumina asupra activitatii profesionale, daca privesti cu atentie. In cazul in care esti in cautarea unui job nou sau iti doresti sa faci schimbari semnificative, iata 3 rezolutii profesionale pentru 2020!

Ultimele 2 zile de inscriere pentru bursele oferite de Hidroelectrica

Hidroelectrica acorda 37 burse private de studii – 24 burse pentru studenti si 13 burse pentru elevi – in anul scolar/universitar 2019 – 2020.  

We are constantly evolving and so can you!
Stiri cariera

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Studiu Accenture Interactive. Fjord Trends 2020: tendinte care vor influenta business-ul in 2020

Organizatiile vor trebui sa sprijine din ce in ce mai mult dorintele tot mai schimbatoare ale consumatorilor si angajatilor, precum si aspiratia lor de a trai o viata mai plina de sens, conform raportului Fjord Trends, lansat de Accenture Interactive.