Stiri cariera

Caut Angajator
Student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Admitere 2019

În anul universitar 2019/2020 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți cu un număr de peste 5.100 de locuri oferite pentru studiile universitare de licență, la specializări de vârf, de mare atractivitate și solicitare din partea mediului economic.

TOP 100 Cei mai doriti angajatori in 2019

Top 100 cei mai doriti angajatori din Romania in 2019 a fost stabilit de 18.247 respondenti. Care sunt acestia? Afla din articolul pe care l-am pregatit.

Parcurile de aventura sunt locurile de pe urma carora castiga toata lumea

Iata cum arata, potrivit risco.ro, situatiile financiare (cifra de afaceri si profit) ale trei dintre cele mai atractive parcuri de aventura si agrement de la noi din tara!

Noi decizii in era competitiei. De ce sa folosesti servicii de BI?

Serviciile de Business Intelligence au castigat teren si in mod sigur sunt un instrument foarte util pentru orice manager sau director care isi doreste sa isi dezvolte compania. Dar de ce ce serviciile BI sunt necesare? Si de ce au nevoie organizatiile de ele?

100 Days of HR, o scoala ALTFEL pentru cei care vor o cariera in Resurse Umane

100 Days of HR este la a doua editie a proiectului unor pasionati de HR, ce isi propune sa abordeze din perspectiva conceptelor continatoare clasice, reinterpretate si aduse in actualitate acest domeniu.

Top 10 companii in Romania 2018: Dacia si OMV - cele mai mari firme

In 2018, multe dintre firmele de top care domina piata interna au inregistrat cresteri de peste 20%, in timp ce economia Romaniei a inregistrat o crestere economica de 4.1%.

Top 10 domenii cu cele mai mari vanzari in 2018

In 2018, firmele din comertul retail domina topul vanzarilor, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Domeniile de productie sunt reprezentate de locurile 4 si 5 ale topului prin lucrarile de constructie si fabricarea de autoturisme.

Cele mai mari companii din tehnologie care au intrat pe piata din Romania!

Din 2017 pana in prezent, peste 10 companii din tehnologie au deschis centre de tehnologie si inovatie cu scopul de a investi in talentele IT pe care Romania le detine. Peste 4400 de oportunitati de cariera au fost disponibile si o mare parte dintre ele inca asteapta aplicatiile celor mai potriviti candidati. Afla mai multe din articolul de aici.

Join Visteon Open House- June 13-14

Join Visteon for a unique experience in their brand-new offices. To celebrate the new offices, Visteon is hosting an Open House event where they would like to showcase Visteon’s technologies to friends and professionals who would like to learn more about the company. You can also meet Visteon’s European engineering leaders - who were responsible for putting these ground-breaking solutions on the road - and talk...

Top domenii cu cele mai mari profituri in 2018: imobiliarele sunt in crestere

In 2018, piata imobiliara si extractia petrolului brut domina piata din Romania, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Locurile 4 si 5 sunt ocupate de activitatile de consultanta pentru afaceri si management si agricultura, prin cultivarea cerealelor.