Stiri cariera

Caut Angajator
Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 „ OAMENI CARE NE INSPIRĂ”

Revista CARIERE organizează în data de 11 decembrie, la București – Biavati Events, o nouă ediție a galei sale anuale, în care se premiază oameni speciali, care prin perseverență, pasiune și curaj au reușit să-și depășească limitele și să strălucească în mod unic și autentic.

MassMutual Romania Paid Cybersecurity Traineeship

MassMutual Romania Paid Cybersecurity Traineeship Are you a technology enthusiast, ready to kick start your career in IT?

From newbie to Team Lead: how Bianca is making her mark in sales

There are many ways into an exciting Sales career at Veeam. Speaking a foreign language is just one of them, as Bianca Stefura, Team Lead in Bucharest, recently shared! We sat down with Bianca to learn about how she started her IT sales career with us and how it’s going. Read on!

Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!

Noi, echipa Hipo.ro, am creat conferinta Top Talents Romania, locul in care tinerii care aspira la o cariera de succes se intalnesc intr-o locatie premium, dornici sa cunoasca reprezentanti ai unora dintre cele mai mari companii din Romania si sa afle cat mai multe despre realitatea din piata muncii.

Top Talents România: 16 ani, 4000 de tineri cu potențial și 35 de parteneri de tradiție
Stiri cariera

Top Talents România, cea mai mare conferință din țară pentru tinerii cu potențial, se întoarce cu o nouă ediție în această toamnă, pe 17-18 noiembrie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest. Pe lângă sesiunile de keynotes și workshop-urile în cadrul cărora participanții vor afla numeroase informații valoroase de la lideri din diverse domenii de activitate,...

Revolut angajează în România: sunt scoase la bătaie 80 de locuri de muncă

Revolut angajează în România: sunt scoase la bătaie 80 de locuri de muncă

SYSTEMATIC participă la DevCon 2023, pe 1-2 Noiembrie, în calitate de Partener Principal

DevCon, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT din această toamnă, revine în format fizic la NORD Events Center by Globalworth în București, pe 1-2 noiembrie, unde se vor reuni peste 2000 de participanți și peste 60 de speakeri internaționali și locali, în cadrul celei de a 5-a ediții a evenimentului.     

DevCon 2023: Peste 50 de Voci Cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București

DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediție ce va avea loc exclusiv fizic în București, la NORD Events Center by Globalworth. DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie...

Leadership RESET. Lideri în caruselul schimbării

Revista CARIERE cu sprijinul MMM Consulting organizează un nou eveniment din seria Leadership RESET. Cu tema Lideri în caruselul schimbării, evenimentul  este o dezbatere despre Rolul liderului în schimbare, nevoia de autenticitate și pregătirea pentru viitor cu umanitate.

Grupul HTEC inaugurează un centru de excelență în domeniul ingineriei la Cluj

După Cluj, compania anunță birouri și în Iași și Timișoara / „România este o piață strategică în regiunea CEE pentru marile companii IT multinaționale”