Stiri cariera

Caut Angajator
OK Center - primul centru din Romania dedicat educatiei financiare

OK Center este primul centru din Romania dedicat educatiei financiare, atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti.

6 atribute ce te vor aduce fata in fata cu jobul mult visat

Vrei sa stii care sunt atributele ce iti pot aduce jobul dorit? Care sunt cele la care ar trebui sa lucrezi cat mai mult pentru a le pune in valoare la momentul potrivit? Citeste articolul si descopera ce te poate aduce fata in fata cu jobul mult visat.

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

Te intrebi cine suntem noi, #TeamCatalyst si ce facem? Te invitam sa descoperi lucruri mai putin stiute despre noi, pentru a ne cunoste mai bine echipa si activitatile pe care le face fiecare dintre noi, zi de zi. Daca vrei sa ne cunosti si personal, sa stii ca avem mai multe pozitii deschise in prezent si abia asteptam sa te cunoastem mai bine.

Cum redactam un CV pentru a face o prima impresie cat mai buna

Vrei sa faci o impresie buna fata de un angajator? Iata cateva dintre cele mai utile sfaturi de redactare a CV-ului.

Este bine sau nu ca tinerii sa lucreze din timpul facultatii?

Care sunt motivele principalele care ii determina pe tineri sa lucreze inca din timpul facultatii?

Termini facultatea si nu stii incotro?

Termini facultatea si nu stii incotro? Stai linistit. Nu esti singurul. Demontam mitul ca suntem facuti pentru "o cariera" iar daca nu o gasim ratam sansa de a ne bucura de vorba lui Confucius "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." ​​​​​​

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

Ghid practic pentru viitori participanti Top Talents Romania

Vrei sa afli ce asteptari au companiile de la participantii Top Talents Romania! Afla cateva tips & tricks de la companiile de top prezente la eveniment!

Teambuilding-urile ONG-ului tau merita premiul oferit de Top Talents Romania!

Este bine stiut faptul ca ONG-urile studentesti din Romania aduna, in fiecare an, oameni minunati si cu dorinta de autodepasire. Tocmai de aceea, echipa Top Talents Romania vine cu o provocare pentru membrii ONG-urilor studentesti din tara. Afla despre ce este vorba!

Ai 10 motive sa participi la cea de-a 10-a editie Top Talents Romania

Descopera care ar fi principalele motive pentru care nu trebuie sa ratezi evenimentul de cariera Top Talents Romania. Citeste, inscrie-te si fii pe faza! Iti pregatim o editie remarcabila!