Stiri cariera

Caut Angajator
1stEP revine cu cea de-a sasea editie. A project by BOS

In zilele de 4 si 11 aprilie, Business Organization for Students desfasoara cea de-a sasea editie a proiectului 1stEP. Anul acesta abordeaza o tematica noua, in comparatie cu celelalte editii:1stEP was wrong. Daca evenimentele success-related sunt des intalnite, proiectul aduce in prim plan povestea din spatele succesului. Ambele seri de eveniment se vor desfasura la Impact Hub (Strada Halelor, nr. 5, Bucuresti).

Bloggle: Jump above the line! Go online! A project by ASER

ASER vine cu primul proiect care iti ofera o experienta practica si completa de invatare a  mediului online. Bloggle se afla la cea de-a doua editie, care urmareste sa reuneasca studenti creativi si pasionati, ce isi doresc sa devina un nume cunoscut in Social Media.

Answer the Call! A project by ATIV

Pregateste-te sa raspunzi invitatei lansate de asociatia studenteasca ATIV in parteneriat cu ASE pentru prima editie a proiectului ECONOMICall!

Campionatul de Management, rampa de lansare pentru o cariera la Lidl

Lidl este echipa in care poti sa iti construiesti o cariera in retail. Te invitam sa faci parte dintr-un program complex de formare sistematica si practica, conceput pentru tinerii absolventi care stiu ce vor sa faca dupa absolvire. Inscrie-te in Campionatul de Management.

Hipo te invita sa alergi la Crosul Companiilor B2Run!

Pe 10 iunie, la Arena Nationala, ia-ti colegii de birou si accepta provocarea celor 6 kilometri de la Crosul Companiilor B2Run, cea mai mare cursa de alergare pentru companii din Europa.

Soft Skills Academy by EESTEC Bucuresti

In luna aprilie ai curajul de a spune da viitorului pe care îl visezi! Inscrie-te la Soft Skills Academy pana pe 30 martie si fii unul dintre cei 60 de studenti norocosi care vor avea parte de o saptamana in care vor invata pasii unei cariere de succes.

Cariera de top in finante-contabilitate? Afla sfaturi practice de la George Calinescu – Director Financiar la Banca Transilvania intr-un seminar online gratuit

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la un un Director Financiar din industria bancara.

Career START @Coca-Cola HBC: Calatoria Destination: Management 2017 a inceput!

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola. Destination: Management- Programul de Management Trainee este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare,...

Lidl te transforma din absolvent in Campion

Lidl este echipa in care poti sa iti construiesti o cariera in retail. Te invitam sa faci parte dintr-un program complex de formare sistematica si practica, conceput pentru tinerii absolventi care stiu ce vor sa faca dupa absolvire. Inscrie-te in Campionatul de Management.

Coca-Cola HBC Romania a dat startul inscrierilor pentru programul de Internship Talents on board!

An de an, Coca-Cola HBC cauta tineri entuziasti si talentati care sa se alature echipei si sa se dezvolte pentru a deveni viitorii profesionisti ai industriei FMCG.