Stiri cariera

Caut Angajator
Angajatii si nevoia de afirmare. Cum ii manageriezi?

Coordonarea unei echipe nu este un lucru usor, iar asta pentru simplul motiv ca fiecare angajat are personalitatea sa. Insa unii dintre ei au nevoie de mai multa atentie, de aici si dorinta lor de afirmare. Esti manager sau team leader si te confrunti cu o astfel de situatie? Descopera mai jos cum poti sa actionezi.

De < code > IT by EESTEC Bucharest

Join our advanced skilled workshop de IT to challenge your programming skills and to experience an event organised by EESTEC LC Bucharest. We will turn your passion into a future career!

De ce pleaca angajatii din companii? Greseli facute de manageri

Retentia oamenilor in companii este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta managerii. Ce greseli fac angajatorii?

Microsoft is waiting for you at Technology Breakfast with Women

Technology Breakfast with Women @Microsoft is the event that puts you face to face with the great opportunity to listen to the best speakers talking about the world of technology and the challenges that helped them move forward, to ask questions and find out the answers to your questions about this area! It's time to start your tech career with Microsoft!

In spatele fiecarui medic bun se afla o echipa buna – Clinicile Dentare Dr. Leahu

La Clinicile Dentare Dr. Leahu poti da startul carierei pe care ti-o doresti iar pentru ca noi credem in interactiunea directa iti dam intalnire la Angajatori de Top, in perioada 25-26 octombrie.

Cum te ajuta brandul personal?

Intr-o piata a fortei de munca din ce in ce mai competitiva, unde livrarea de rezultate va fi criteriul de departajare cel mai important, implicit nivelul de profesionalism, aptitudinile și competentele reale ale angajatilor sau liberilor profesionisti, branding-ul de cariera devine prioritar si este esential sa ii validam atat importanta, pe masura ce evoluam, ne dezvoltam cat si apartenenta la zona de dezvoltare personala...

Cariera ta in banking este mai aproape de tine decat crezi!

BCR a lansat pozitia de Specialist bancar front office , o pozitie dedicata in special acelora pasionati de banking si domeniul financiar. Beneficiile sunt pe masura cerintelor noastre, asadar te vei bucura de sansa de a lucra alaturi de specialisti de top din domeniu, dar si de training specializat pe intreg parcursul drumului tau in BCR.  

Think outside the box… sau ce faci cand te plafonezi

Te-ai intrebat vreodata care e drumul profesional pe care trebuie sa il parcurgi? Sau ce decizii trebuie sa iei pentru a atinge succesul? Este destul de dificil uneori sa iesi din zona de confort si sa gandesti in perspectiva, insa o singura intrebare ramane mereu valabila: ce faci cand te plafonezi?

Descopera programul de trainee in ING Sales League

Programul de traineeship ING Sales League a ajuns la a treia editie si ofera posibilitatea de lansare concreta in cariera. Peste 80% dintre candidatii participanti in program au fost angajati in ING imediat dupa incheierea programului.

Creeaza-ti brandul personal in 3 pasi simpli

Avand in vedere faptul ca un recrutor verifica zeci de CV-uri zilnic, trebuie sa fim extrem de realisti si sa ne dam seama ca challenge-ul nostru este sa il convingem printr-o fraza de “Brand Selling Proposition” ca suntem  un asset bun pentru ei  si ca “they will get their job done” daca ne aleg. Afla cum poti face asta in cativa pasi simpli!