Stiri cariera

Caut Angajator
BNR a lansat Brain Regain - Programul de selectare a specialistilor romani din strainatate

Banca Nationala Romana pune la dispozitie posturi de inalta competenta pentru specialistii romani in economie care lucreaza in strainatate.

Top 5 activitati in care sa te implici in timpul studentiei

Vrei sa stii ce activitati ar trebui sa adaugi pe lista de "to do" din timpul studentiei? Citeste articolul si descopera topul activitatilor in care trebuie sa te implici cat esti inca student.

Intalneste universitati de top si scoli de business la targul QS pe 12 octombrie 2017

Daca esti interesat sa iti dezvolti cariera si te gandesti la un masterat care sa iti ofere cele mai bune oportunitati de cariera, atunci Targul QS World Grad School Tour in Bucuresti este locul ideal pentru tine.

ASER Cluj te indeamna sa te inscrii in ONG pana pe 13 octombrie
Stiri cariera

ASER Cluj da startul campaniei de recrutare si indeamna tinerii interesati de dezvoltarea lor sa aplice pana pe 13 octombrie pentru o studentie care sa merite. Pentru noi, sa merite inseamna sa-ti pui in aplicare propriile idei, sa interactionezi cu persoane din mediul de business, sa legi prietenii si sa ai parte de momente pentru care ti-ai dori sa opresti timpul. Este perioada de care sa te bucuri din plin, iar ASER...

ASER Bucuresti da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable

ASER, Asociatia Studentilor Economisti din Romania, da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable. Asociatia se adreseaza studentilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucuresti si altele. Campania de recrutare se desfasoara intre 29 septembrie si 15 octombrie, perioada in care promovam posibilitatea de inscriere in asociatie atat in mediul online, cat si in cel offline prin standuri...

Gala LSRS 2018 – Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an!

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”. Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie a.c., iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va avea va avea loc pe 4 ianuarie 2018 in Bucuresti, marcand 9 ani de existenta a LSRS. Obiectivul principal al Galei...

Perceptiile despre self-leadership ale angajatilor romani
Stiri cariera

Reusesti sa ai conversatii relevante si productive cu managerul tau? Ii ceri mai multa claritate atunci cand obiectivele nu sunt specifice? Diferenta dintre un job bun si unul extraordinar este data de relatia cu managerul direct. Tu cum stai la acest capitol? Te invitam sa participi la studiu.

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

Wipro Limited, una dintre companiile de top la nivel global in domeniul tehnologiei informatiei, consultantei si a serviciilor de outsourcing, a anuntat astazi deschiderea unui Centru de Excelenta in Automotive, in Bucuresti si Timisoara.

15 reasons why an IT professional should relocate to Romania

This year, DB Global Technology in partnership with HIPO launched a Relocation Program for the IT professionals working abroad. The project was a wider movement, willing to fully support the process of relocation, and included a set of actions presenting the evolution of the local tech scene and the opportunities for the IT professionals in Romania.